casemiro091022b

– Dette er Erik Ten Hags fremste kvaliteter

Publisert Sist oppdatert

Casemiro har gradvis spilt seg varmere i United-trøyen og ble kåret til banens beste i sin første kamp fra start i Premier League mot Everton forrige uke.

Midtbanespilleren har funnet seg godt til rette blant nye spillere og trenere og i et intervju med manutd.com forteller 30-åringen hvilke kvaliteter han setter høyest hos sin nye manager.

 – Jeg synes det er hans ønske til å vinne, ambisjonene han har og hardt arbeid. Det gjelder ikke bare han, men hele trenerteamet. De vil alltid vinne og blir aldri selvtilfreds. De ser alltid etter måter å utvikle ting på og vil alltid prøve å gjøre en forskjell i kampene. 

Everton FC v Manchester United - Premier League
BANENS BESTE: Casemiro spiller seg stadig varmere i United-drakten.

Casemiro har sett seg nødt til å starte noen kamper på benken etter sin ankomst til Manchester, fordi Scott McTominay lenge har vært Ten Hags foretrukne valg på midtbanen. Brasilianeren virker ikke å føle seg urettferdig av den grunn og er full av lovord om sin nye sjef.

– Jeg synes Manchester United har en glimrende manager, vi så det i Ajax og jeg synes han gjorde en god jobb der. Det er en spillergruppe med mange ulike spillere og jeg tror vi kommer til å tilpasse oss måten han vil spille på. 

Alt ligger til rette for at brasilianeren starter morgendagens kamp mot Newcastle ettersom McTominay er suspendert etter å ha pådratt seg fem gule kort i Premier League.

Så får vi håpe han leverer nok en banens-beste-prestasjon mot «The Magpies».

Casemiro havnet også øverst på lesernes spillerbørs mot Everton, se hele spillerbørsen her.

Powered by Labrador CMS