Disse spillerne er ute for United

Siste oppdatering: 31. januar


Christian Eriksen – mai?
United sa tirsdag 31. januar at de forventet at Eriksen er ute til slutten av april eller starten av mai etter en ankelskade mot Reading.

Anthony Martial – Forest 1. februar?
Gikk ut i pausen mot City, og har siden ikke vært med. Erik ten Hag sa 31. januar at han trodde Martial var med i kamptroppen mot Forest 1. februar.

Luke Shaw – usikkert
Har stått over mot Nottingham Forest og Reading, uten at det har kommet noe informasjon om når han kan returnere.

Scott McTominay – Leeds?
Spilte hele kampen mot Arsenal, men har etterpå vært ute med et lite problem. Erik ten Hag sa 31. januar at han nok også er ute til og med Palace-kampen.

Jadon Sancho – Forest 1. februar
Kantspilleren har vært borte fra trening i flere måneder for å få orden på både det mentale og det fysiske, men er tilbake i trening med laget. Erik ten Hag sa 31. januar at han trodde Martial var med i kamptroppen mot Forest 1. februar.

Diogo Dalot – usikkert
Måtte gi seg med en smell etter en drøy halvtime mot Charlton, og har ikke vært å se etterpå. Ingen returdato er satt.

Lisandro Martinez – er ute mot Barcelona
Suspendert i neste Europa League-kamp, men klar til kamper i de andre turneringene.

Donny van de Beek – ute HELE 22/23-sesongen
Pådro seg en stygg kneskade mot Bournemouth, og 13. januar bekreftet United at han dermed mister hele 2022/23-sesongen.

Axel Tuanzebe – usikkert
Fortsatt er det ikke kommet noen flere meldinger fra offisielt hold om hvorvidt Tuanzebe er klar for spill. Han var imidlertid tilbake på trening i desember, og var også å se på treningsbilder fra mandag 23. januar.

Phil Jones – usikkert
Ble igjen i Manchester for å drive med et eget treningsopplegg da United reiste til Thailand og Australia, men er ikke sett med førstelaget siden. Skadet eller bare helt uaktuell? Uansett ikke med i verken Premier League- eller Europa League-troppen.

Mason Greenwood – på ubestemt tid
Er fortsatt registrert som United-spiller, men er suspendert fra førstelaget mens han venter på at saken om både drapstrusler og seksuelle overgrep mot eks-kjæresten kommer til retten. Rettssaken mot Greenwood starter 21. november 2023.