Disse spillerne er ute for United

Siste oppdatering: 30. september


Aaron Wan-Bissaka – City?
Manglet mot Leicester og Arsenal grunnet en liten smell. Var satt opp på benken til kampen mot Real Sociedad, men gikk opp på tribunen allerede før kampen. Var ikke med til Moldova, så da får vi se om han er tilgjengelig igjen mot City. Ikke nevnt av Ten Hag på pressekonferansen før derbyet.

Anthony Martial – City?
Har vært ute med en akillesskade siden Liverpool-kampen, men tilbake i trening hele uka før City-kampen.

Marcus Rashford – City?
Har slitt med en skade, men har returnert til trening, fortalte Ten Hag på pressekonferansen før City-kampen.

Donny van de Beek – City?
Ikke med til Moldova, og var heller ikke i troppen til kampene mot Arsenal eller Real Sociedad, men ble fotografert på United-trening 16. oktober. Perioden før VM kan bli travel, så ikke dumt om den tidligere Ajax-spilleren er tilgjengelig i oktober.

Harry Maguire – usikkert
Haltet mot slutten av Englands kamp mot Tyskland, og Erik ten Hag bekreftet på pressekonferansen før City-kampen at United-kapteinen går glipp av derbyet.

Martin Dubravka – usikkert
Var ikke med til Moldova, og endte opp med å forlate Slovakias landslagssamling på grunn av en skade som måtte undersøkes. Oktober kan være en viktig måned for Dubravka – men da må han nesten være skadefri.

Brandon Williams – usikkert
Backen fortalte om en skade i juli, og har etterpå ikke vært å se ute på treningsfeltet med lagkameratene sine. Ikke med i Europa League-troppen, men er med i 25-mannstroppen til Premier League. Ten Hag omtalte Williams som langtidsskadet på pressekonferansen før Manchester-derbyet.

Axel Tuanzebe – usikkert
Var med på treningene da Erik ten Hag kom til klubben i juni, men mistet så hele sommeren med skade og har ikke vært å se med førstelaget deretter. Inkludert i både Premier League-troppen og Europa League-troppen. Ten Hag omtalte Tuanzebe som langtidsskadet på pressekonferansen før Manchester-derbyet.

Phil Jones – usikkert
Ble igjen i Manchester for å drive med et eget treningsopplegg da United reiste til Thailand og Australia, men er ikke sett med førstelaget siden. Skadet eller bare helt uaktuell? Ikke med i verken Premier League-troppen eller Europa League-troppen.

Mason Greenwood – på ubestemt tid
Er fortsatt registrert som United-spiller, men er suspendert fra førstelaget mens han venter på at saken om både drapstrusler og seksuelle overgrep mot eks-kjæresten kommer til retten.