Disse spillerne er ute for United

Siste oppdatering: 2. juni

Antony – FA-cupfinalen?
Pådro seg det som så ut som en alvorlig skade mot Chelsea. Før Fulham-kampen ga Ten Hag uttrykk for at brasilianeren likevel kan være tilbake til FA-cupfinalen, men på pressekonferansen før FA-cupfinalen snakket han om at Antonys skade ikke hadde hatt den progresjonen United håpet på, og at det derfor er usannsynlig at han vil rekke den.

Anthony Martial – ute resten av 22/23-sesongen
Skal ha pådratt seg en hamstringskade mot slutten av innhoppet mot Fulham, og klubben har bekreftet at han går glipp av FA-cupfinalen.

Tom Heaton – FA-cupfinalen?
Pådro seg en ankelskade på trening rett før landslagspausen i mars, men har vært tilbake i troppen for å hjelpe keeperteamet i flere kamper i det siste, men uten å være et alternativ fra benken selv.

Marcel Sabitzer – ute resten av 22/23-sesongen
Manglet mot Wolves, før det et par dager senere ble kjent at han har pådratt seg en meniskskade i kneet som holder ham ute resten av sesongen. Han kan dermed ha spilt sin siste kamp for klubben.

Lisandro Martinez – ute resten av 22/23-sesongen
Pådro seg et brudd i et metatarsalben i foten mot Sevilla. Ute resten av sesongen.

Donny van de Beek – ute resten av 22/23-sesongen
Pådro seg en stygg kneskade mot Bournemouth, og 13. januar bekreftet United at han dermed mister resten av 2022/23-sesongen.

Phil Jones – usikkert
Ble igjen i Manchester for å drive med et eget treningsopplegg da United reiste til Thailand og Australia, men er ikke sett med førstelaget siden. Uansett ikke med i verken Premier League- eller Europa League-troppen, og det er allerede annonsert at han er ferdig i klubben når kontrakten går ut i sommer.

Mason Greenwood – på ubestemt tid
Er fortsatt registrert som United-spiller, men har vært suspendert fra førstelaget mens han ventet på at saken om både drapstrusler og seksuelle overgrep mot eks-kjæresten skulle komme til retten. Torsdag 2. februar ble det imidlertid saken henlagt og anklagene droppet, og klubben sier at de nå gjennomfører sine egne prosesser før neste steg bestemmes.