– Forhåpentligvis trenger han ikke operasjon

Publisert Sist oppdatert

– Victor sjekkes lørdag. Ryggen ser ikke topp ut, sa Ole Gunnar Solskjær om Victor Lindelöf på del 1 av fredagens pressekonferanse

Lindelöfs skadesituasjon ble også et tema på del to av pressekonferansen.

– Han hadde det forrige sesong også, og jeg tror det handler om når det kommer mange kamper etter hverandre. Jeg tror at det vil gå OK når han får noen få dager med ekstra rehabilitering. Han følte seg veldig bra og komfortabel i den første kampen for Sverige, etter å ha hvilt i privatlandskampen, men så begynte han å kjenne det igjen mot Frankrike, og kampene nå kommer på rekke og rad. Det er et problem vi må ta hånd om, men forhåpentligvis trenger han ikke å måtte opereres, eller noe annet alvorlig.

LES OGSÅ: Derfor hentet Solskjær Cavani

TRENGER FORHÅPENTLIGVIS BARE HVILE: Victor Lindelöf.
TRENGER FORHÅPENTLIGVIS BARE HVILE: Victor Lindelöf.

Solskjær ble også spurt om Luke Shaws skade og venstrebacksituasjonen.

25-åringen kommer til å gå glipp av en del kamper fremover, og det vil gi muligheter til Alex Telles og Brandon Williams.

Shaw hadde målgivende innlegg i de to siste kampene, og viste altså lovende takter før han pådro seg skaden.

– Luke var i veldig god form. Han var, som oss andre, i ferd med å få momentum, og ble bedre og bedre. Jeg synes vi kunne se progresjon i fotballen sin. Han stoler mer på seg selv, og vi fikk flere innlegg og angrep fra Luke i det siste, og så dessverre fikk han denne skaden som vil holde ham ute noen uker.

BLE SKADET MOT EVERTON: Luke Shaw.
BLE SKADET MOT EVERTON: Luke Shaw.

– Alex har hatt en vanskelig tid etter at han kom, naturligvis. Han har allerede vært på to landslagsopphold, og hatt COVID, etter at han spilte veldig godt i de 70 minuttene han spilte mot PSG. Han har egentlig ikke spilt noe for Brasil! Han fikk ett minutt i løpet av dette landslagsoppholdet, og det er jo selvsagt ikke veldig bra.

– Brandon har vært her [på Carrington], og har trent veldig godt. Jeg begynner å se den Brandon-en jeg så sist sesong, som jeg må se mer. For hvis han fortsetter å gjøre det han gjorde sist sesong, så vil det gå bra med ham, og han har gjort det veldig godt denne uka. Vi har alternativer på backplass, så jeg er ikke bekymret for det.

Powered by Labrador CMS