– Jeg tror Marcus er klar. Victor testes lørdag

Lørdag er det omsider duket for klubbfotball igjen, og nå er det flere måneder til det igjen skal spilles landslagsfotball.

Spørsmålet er hvordan United ser ut når de møter WBA lørdag kveld.

Da handler det a) om hvilke spillere som er tilgjengelige for manageren, og b) hvordan United ser ut.

Ole Gunnar Solskjær sa ganske mye om det fredag.

Han offentliggjorde også at alle spillerne som har vært på landslagssamling hadde en negativ coronatest da de returnerte. Det betyr at coronaen i alle fall ikke tok noen bort ved denne korsveien.

HUSK TIPP LAGET: Fristen før WBA er 12.00 lørdag.

– Marcus har fått behandling og har trent på treningstudioet den siste uka. Han ble med på fredagens trening, og jeg håper det ender med at han sier at han er ok. Det er opp til ham. Jeg tror at han føler seg ok.

– Eric (Bailly) og Marcos (Rojo) trener også med oss nå, men Jesse og Phil trener fortsatt ikke på gress. Bailly hadde imidlertid sin første trening fredag så det er for tidlig for ham, fortsatte han.

– Victor sjekkes lørdag. Ryggen ser ikke topp ut, fortsatte han.

Akkurat det kan bety at det er en stor sjanse for at Axel Tuanzebe spiller lørdag kveld.

HØYAKTUELL: Axel Tuanzebe kan fort bli å finne i førsteelleveren mot WBA.

– Jesse, Phil og Luke Shaw var de eneste som ikke deltok på deler av treningen fredag, mens de andre er på ulike faser i restitusjonen sin. Det ser bra ut.

– Mason (Greenwood) er også i bedre fysisk form nå. Han var borte i åtte-ni dager, noe som er lenge, men har trent hardt denne uka. Han er snart tilbake.

– Av og til må man (Mason) også ta et steg tilbake. Han er bare 19 år gammel. Se så bare ett år tilbake. Jeg vraket ham til ligacupen for at han skulle få spilletid i EFL Trophy. Etterpå har utviklingen vært fantastisk. Overskriftene vil være der når han ikke spiller, men alle må ha lov til å ikke føle seg bra. Hvis man ikke føler seg bra så kan man heller ikke trene.

– Nå har vi akkurat startet med å bygge ham opp igjen, og jeg har ingen tvil om ham. Han har hodet på rett plass og alle kjenner talentet hans.

– Alex Telles har vært tilbake et par dager allerede, og ser bra ut, la Solskjær til – noe som nok betyr at det er en stor sjanse for at han Premier League-debuterer for United lørdag kveld.

Her kan du lese hva Solskjær sa om Pogba og hjemmeformen og alt det andre enn skader på pressekonferansen.