TEN HAG: 

– Det har ikke vært kontakt med Ajax

– Jeg har kontrakt for én sesong til og jeg er ikke en manager som løper fra forpliktelsene mine, sier Erik ten Hag. 

Publisert

Samtidig understreker Ten Hag at han jobber godt sammen med nøkkelpersonene i den nye ledelsen i klubben og den hardt pressede United-manageren benekter at det har vært kontakt med gamleklubben Ajax.

Det kommer frem i et intervju United-manageren har gjort med Viaplay.

– Den enkle sannheten er at jeg fremdeles har kontrakt her i én sesong til så jeg forventer å være i Manchester United neste år. 

– Har det vært noen kontakt med Ajax? 

– Nei, sier Ten Hag. 

Erik ten Hag leverte en godkjent debutsesong som United-manager. 3. plass i Premier League, seier i ligacupfinalen og finaleplass i FA-cupen var et bra fundament til å bygge videre på. 

Denne sesongen har imidlertid problemene stått i kø, først og fremst på grunn av de mange skadene United har hatt. 

Erik ten Hag sier samarbeidet med Sir Jim Ratcliffe, Sir Dave Brailsford og den nye ledelsen fungerer veldig bra.

Etter oppkjøpet i klubben, har Sir Jim Ratcliffe gjort store endringer i United-ledelsen. En rekke nye personer har kommet inn i sentrale stillinger, og fremdeles jobbes det med å fullføre den nye lederkabelen som skal få United tilbake til toppen.

Ten Hag sier samarbeidet med den nye ledelsen er godt. 

– Det har vært endringer i ledelsen og strukturen, men jeg jobber veldig godt sammen med disse folkene. Du kan være sikker på at vi kommer til å snakke sammen på daglig basis om neste sesong, sier Ten Hag.  

United møter Crystal Palace i London førstkommende mandag og trenger en seier i jakten på en Europa League-plass ettersom Newcastle slo Burnley 4-1 på Turf Moor og klatret forbi Ten Hags menn på tabellen. 

Powered by Labrador CMS