Har et dilemma på søndag: – Vi må finne balansen

Publisert

I intervjuet med klubbmedia før Brighton-kampen snakket Erik ten Hag om båndet mellom laget og supporterne.

– Det er fantastisk å føle på den kampviljen, og å føle på det sterke båndet mellom laget og fansen, og det er noe vi har sett gjennom hele sesongen i vanskelige øyeblikk. De er alltid med oss, og støtter alltid laget, sa en takknemlig Erik ten Hag.

– Vi er i ferd med å bygge oss opp, og fansen ser og anerkjenner dette, og de stoler på oss. Vi må betale dem tilbake.

Han var godt fornøyd med at United kunne gi fansen en god avslutning på Old Trafford. 

– Jeg synes at det var en god forestilling, og vi nådde et godt nivå, både som lag og individuelt, og vi scoret noen veldig gode mål. Det var hyggelig å se på, og å få en god avslutning på Old Trafford, men vi har fortsatt to kamper igjen, og sesongen er ikke over ennå.

Erik ten Hag med tale etter den siste hjemmekampen mot Newcastle, 15. mai 2024.
Erik ten Hag talte til fansen etter den siste hjemmekampen på Old Trafford for sesongen.

Mot Brighton har Erik ten Hag noen dilemmaer i forbindelse med hvilke spillere som skal få spilletid. Det handler om at spillere er på vei tilbake fra skader, og kan trenge spilletid før FA-cupfinalen (som Ten Hag sa om Lisandro Martínez: – Hvert minutt han kan få, må vi gi til ham), men samtidig har Ten Hag flere hensyn å ta.

– Vi har noen dager igjen [på intervjutidspunktet], men det kommer spillere tilbake. De er desperate etter alle minutter de kan få, og definitivt i å få spilletid i finalen neste uke, men vi har en veldig viktig kamp å spille på søndag, hvor vi trenger å få et bedre resultat enn Newcastle. Så ja, vi vil bruke en lagoppstilling som er sterk, den sterkeste vi har, men på samme tid så må vi finne balansen med at vi også prøver å få spillere som returnerer fra skade tilbake på banen.

– Det er en veldig vanskelig balansegang, for vi må vinne denne kampen, fastslår Ten Hag.

Høydepunktene fra Uniteds seier mot Newcastle:

Powered by Labrador CMS