Harry Maguire applauderer (fansen) etter semifinaleseieren mot Coventry på Wembley, 21. april 2024.

Disse spillerne er ute for United

Publisert Sist oppdatert

Siste oppdatering: 16. mai

Harry Maguire - City (FA-cupfinalen)?

5. mai ble det kjent at midtstopperen har pådratt seg en muskelskade og er ventet å være ute i rundt tre uker. På pressekonferansen før kampen mot Brighton sa Ten Hag at håpet er at Maguire er klar til FA-cupfinalen.

Raphaël Varane – Brighton (B)/City (FA-cupfinalen)?

Måtte ut ved pause mot både Brentford og Chelsea, og har stått over siden. Franskmannen er tilbake i trening sammen med laget, kunne Ten Hag fortelle på pressekonferansen før kampen mot Brighton. Om det er for tidlig med tanke på kampen serieavslutningen får vi vite søndag.

Victor Lindelöf – Brighton (B)/City (FA-cupfinalen)?

Måtte ut i Brentford-kampen med en muskelskade og United bekreftet 2. april at svensken ville være ute av spill i en måneds tid. Før Brighton-kampen sa Ten Hag at Lindelöf er tilbake i trening, men at det er for tidlig å si om svensken rekker kampen mot Brighton.

Luke Shaw – City (FA-cupfinalen)?

Det ble spekulert i at Luke Shaws sesong kunne være over, men i klubbens uttalelse om skaden ble det meldt om «noen måneder». På pressekonferansen før Brighton-kampen sa Ten Hag at venstrebacken har hatt enda et tilbakeslag med skaden og at FA-cupfinalen henger i en tynn tråd.

Anthony Martial - Brighton (B)?

Var ute mot Bayern og Liverpool på grunn av sykdom, og har ikke vært med siden på grunn av lyskeproblemer. Før møtet med Palace ble det kjent at franskmannen er tilbake i trening, men vi er ikke sikre på når han eventuelt kan være tilgjengelig for spill igjen.

Mason Mount - Brighton (B)?

Måtte stå over Arsenal-kampen med en mindre skade, men Ten Hag sa før kampen at han trolig ville returnere i løpet av noen dager. Ingen oppdateringer kom på Ten Hags pressekonferanse før Brighton. 

Tyrell Malacia – usikkert

Venstrebacken dro med seg en skade fra forrige sesong inn i denne, og mistet hele sommeren. I oktober meldte lokalavisa at Malacia jobber seg tilbake fra en kneoperasjon, og at han trolig ville være tilgjengelig igjen før 2023 er omme, men klubben bekreftet 1. desember at Malacia måtte gjennom en ny operasjon etter et tilbakeslag under rehabiliteringsperioden. Det virker nå usannsynlig at han er tilbake før sesongslutt.

Powered by Labrador CMS