Disse spillerne er ute for United

Publisert Sist oppdatert

Siste oppdatering: 6. mai

Harry Maguire - City (FA-cupfinalen)?

5. mai ble det kjent at midtstopperen har pådratt seg en muskelskade og er ventet å være ute i rundt tre uker. Det betyr at han i beste fall rekker finalen i FA-cupen.

Bruno Fernandes - Palace (B)?

Ten Hag sa at Bruno er tvilsom til møtet med Crystal Palace på pressekonferansen før kampen, men at kapteinen gjør sitt ytterste for å bli klar.

Scott McTominay - Palace (B)? 

Måtte av banen på overtid mot Burnley med en kneskade, og før Palace-kampen sa Ten Hag at midtbanespilleren ikke hadde trent hele uka, men at han var ventet tilbake på trening på lørdagen.

Jonny Evans – Palace (B)?

Har ikke vært å se siden han måtte ut mot Chelsea, men før Palace-kampen sa Ten Hag at midtstopperen er tilbake i trening og forhåpentligvis er med i troppen mot Palace.

Marcus Rashford Arsenal (H)?

Haltet da han vandret gjennom pressesonen etter FA-cupsemifinalen mot Coventry. Var ikke med mot Sheffield United og Burnley med det som ble beskrevet som en mindre skade, og før Palace-kampen sa Ten Hag at han ikke venter å ha angrepsspilleren tilbake til da, selv om det ikke virket å være 100% sikkert.

Raphaël Varane – midten av mai?

Måtte ut ved pause mot både Brentford og Chelsea, og stod over mot Liverpool, Bournemouth, Coventry, Sheffield United og Burnley. Klubben bekreftet to dager før kampen mot Bournemouth at franskmannen er ute i flere uker og at håpet er at han er tilbake i sesongens siste kamper. I en Q&A på klubbens hjemmeside før kampen mot Burnley sa Ten Hag at Varane ikke er for langt unna.

Victor Lindelöf – midten av mai?

Måtte ut i Brentford-kampen med en muskelskade og United bekreftet, 2. april, at svensken vil være ute av spill i en måneds tid. I samme Q&A som de to ovennevnte sa Ten Hag at Lindelöf ikke burde være for langt unna en retur. 

Lisandro Martinez – midten av mai?
Fikk en muskelskade på trening etter Brentford-kampen, og United bekreftet, 2. april, at argentineren vil være ute av spill i en måneds tid. På pressekonferansen før Burnley-kampen sa Ten Hag at Martinez trener på gress igjen, og at håpet er at han trener med resten av laget igjen i løpet av en uke. Det ble imidlertid ikke sagt noe spesielt før møtet med Palace, så den kampen kommer nok uansett for tidlig.

Luke Shaw – midten av mai?
Det ble spekulert i at Luke Shaws sesong kunne være over, men i klubbens uttalelse om skaden ble det meldt om «noen måneder». På pressekonferansen før Burnley-kampen sa Ten Hag det samme som med Martinez, at han trener på gress igjen og at han forhåpentligvis ville trene med resten av laget igjen i løpet av en uke.

Willy Kambwala - i løpet av mai?

Har ikke vært med i en kamptropp siden møtet med Bournemouth i midten av april. Foreløpig har det vært få oppdateringer fra klubben eller Ten Hag rundt skaden.

Anthony Martial - Arsenal (H)?
Var ute mot Bayern og Liverpool på grunn av sykdom, og har ikke vært med siden på grunn av lyskeproblemer. 24. januar bekreftet klubben at Martial har vært gjennom en vellykket operasjon, og at han var ventet tilbake om cirka ti uker. 

Før møtet med Palace ble det kjent at franskmannen er tilbake i trening, men vi antar at den kampen kommer for tidlig - i beste fall en plass på benken.

Tyrell Malacia – usikkert
Venstrebacken dro med seg en skade fra forrige sesong inn i denne, og mistet hele sommeren. I oktober meldte lokalavisa at Malacia jobber seg tilbake fra en kneoperasjon, og at han trolig ville være tilgjengelig igjen før 2023 er omme, men klubben bekreftet 1. desember at Malacia måtte gjennom en ny operasjon etter et tilbakeslag under rehabiliteringsperioden. Det virker nå usannsynlig at han er tilbake før sesongslutt.

Powered by Labrador CMS