Slår tilbake mot Mourinho-påstand

Publisert Sist oppdatert

I april leverte José Mourinho et intervju med The Telegraph hvor han blant annet snakket om den støtten han angivelig ikke fikk på overgangsmarkedet sommeren 2018.

Portugiseren mener at Erik ten Hag har hatt bedre støtte på overgangsmarkedet i sin tid som United-manager, enn det han hadde i løpet av sine to og et halvt år i klubben.

– Jeg hadde ikke den støtten innad i klubben som for eksempel Erik ten Hag har nå. De stolte ikke på meg, så jeg forlot klubben som en ulykkelig mann. Jeg følte vi var i starten av prosessen, så hvis de hadde stolt mer på meg og hatt mer tillit til meg, kunne ting sett annerledes ut, sa Mourinho.

I et intervju med ESPN Brasil er det imidlertid åpenbart at Ten Hag ikke er enig med Mourinho.

– Bortsett fra Mourinho, så har ikke manageren (etter Fergusons tid) fått spillerne de ønsket, og det er det du trenger, sier Ten Hag.

Erik ten Hag er ikke enig i José Mourinhos påstand.

– Jeg er sikker på at vi vil oppnå målene våre her, men det er tøff konkurranse. Det er ikke et «two-horse race» lenger, sier Ten Hag.

– Det er sju, åtte (lag i Premier League) som alle går for tittelen, som har veldig gode tropper. Så hvis du vil vinne tittelen, må du bygge en tropp for det, sier han videre.

Nederlenderen innrømmet nylig i et intervju med Gary Neville og Sky Sports at han har forsøkt å hente spillere som Frenkie de Jong og Harry Kane til United, men at klubben heller har endt opp med å hente spillere med et høyt potensial, som for eksempel med Rasmus Højlund.

– Du trenger enestående spillere. Hvis ikke er du i en prosess og må være tålmodig. Det er der vi er nå. 

– Vi har gått for spillere med høyt potensial, og vi må utvikle dem, både individuelt og som lag. Men du trenger tålmodighet når det kommer til prosessen, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS