Fornøyd med fire

Reservelagets toppscorer, Will Keane, gleder seg over scoringsformen, og håper den varer sesongen ut.

Publisert Sist oppdatert

Den 19 år gamle Stockport-fødte angriperen satte inn fire av målene da United-reservene mandag kveld snudde 0-3 til en overbevisende 6-3-seier over Newcastle på bortebane, og samtidig sikret seg mesterskapet i Premier Reserve League.

– Det er alltid kjekt å tegne seg på scoringslisten, men det store målet var å vinne kampen og dermed ligaen, sier Keane til MUTV.

– Vanligvis spiller vi 4-3-3, så for det meste ligger jeg alene på topp. Det kan til tider være veldig tøft, så det hjalp da Ritchie (De Laet) ble flyttet frem. Han er både stor og fysisk sterk, og bidro med sin hurtighet til at jeg fikk litt mer tid på meg. Ja, og så hadde han jo assist på en av scoringene mine.

Nå gleder Keane seg til torsdagens møte med Liverpool, og senere til playoff-kampen mot vinnerne av Premier Reserve League South, Aston Villa. Sistnevnte kamp er ennå ikke tidfestet, men den skal spilles på Old Trafford.

– Alle kamper mot Liverpool er som derbies for oss. Hva det gjleder spiller ingen rolle; vi går bare utpå for å yte vårt beste og spiller for å vinne. Ingenting blir annerledes på torsdag (selv om ligaen allerede er avgjort). Vi skal være både fokusert og forberedt.

Når det gjelder playoff-finalen mot Aston Villa, er Keane like offensiv:

– Vi spilte en god kamp mot dem for ikke så lenge siden, og selv om det ble en ganske tett kamp vant vi ganske enkelt (3-1). Tett og jevnt regner jeg med at det blir igjen, så vi får bare sørge for å være godt nok forberedt også til den kampen, sier Keane, mens han sikter mot 20 mål for sesongen.

Hittil har han 17, hvorav 14 i ligaen, 2 i Manchester Senior Cup og 1 i Lancashire Senior Cup.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS