unobilde2

Ny «United.no»-podkast med Petter Veland: – En drømmetrekning for United

Publisert Sist oppdatert

Manchester United møter Sevilla i kvartfinalen i Europa League, og i fredagens episode av united.no’s nye podkast snakker vi med Petter Veland om det spanske laget som ligger på 13. plass i La Liga.

– På en måte er det en drømmetrekning for Manchester United å trekke et lag som er langt unna sitt beste nivå. Jeg anser United for å være et mye bedre og mer komplett fotballag akkurat nå, sier Veland.

– Samtidig våkner udyret i Andalucía når hymnen i Europa League blir spilt. De har nå gått videre til 29 av de 31 siste sluttspillskampene de har spilt i turneringen. Det er så sjuke tall at det på mange måter er den kollektive varianten av det Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har holdt på med scoringsmessig. Det er en statistikk som ikke er til å tro.

Sevilla slo ut mannskapet til Ole Gunnar Solskjær i Europa League i Köln i 2020. Det var sjette og foreløpig siste gang det spanske laget gikk til topps i turneringen.

Vi svinger naturligvis også innom 1-0-seieren mot Real Betis, og røper hvorfor det kan være lurt å ta turen innom vår Instagram-konto etter søndagens FA-cupkamp mot Fulham.

podcast-cover-1080px
Powered by Labrador CMS