Atalanta BC v AC Monza - Serie A

Højlund-debatt i «Uno»: – Jeg er litt bekymret på hans vegne

Publisert Sist oppdatert

Etter en god innledning på USA-turneen med seier mot Arsenal, ble det ikke helt den avslutningen Erik ten Hag hadde håpet på i Las Vegas. Både Diogo Dalot og Antony noterte seg på scoringslisten mot Borussia Dortmund, men United tapte til slutt 2-3 for tyskerne.

Ten Hag viste ingen nåde i sine kommentarer etter kampen.

Det står naturligvis øverst på menyen i mandagens episode av «Uno». Men mest temperatur blir det når det skal kastes terning på sommerens overgangsvindu, og forventningene til Rasmus Højlund blir gjenstand for debatt.

For hvor mange mål bør United-fansen kunne forvente av den danske 20-åringen som kommer med en prislapp på 64 millioner pund?

– Jeg liker Højlund-signeringen, men jeg er litt bekymret på hans vegne. Det ansvaret han får er ganske heftig, altså. Marcus Rashford var jo ganske tydelig i den samtalen med Gary Neville på at han ikke ønsker å spille spiss. Så da sitter du igjen der med Højlund og Martial, sier Jon Martin.

– Det er sprøtt at vi har punget ut så vanvittig mye for en spiller, og så er vi usikre på om vi får mer enn ti scoringer, sier Fredrik.

– Til syvende og sist er det bare scoringer du blir målt på. Går han målløs av banen i sine syv første kamper… Jeg håper han slipper en sånn Diego Forlan-greie! fortsetter Jon Martin.

gutta
UNO-GJENGEN: Fredrik N. Filtvedt, Jon Martin Henriksen og Eivind B. Holth

– Jeg tror han kommer til å score en del mål, mener Eivind.

– Hans spisskompetanse er å være på rett sted til rett tid, som for eksempel Van Nistelrooy alltid var. Han kommer til å få sjanser, og han var en av Europas mest effektive spisser under 23 år forrige sesong. 

– Han er ikke Kane eller Osimhen, men han har den fysiske ramma, og har spilt hurtig kontringsfotball under Gasperini. Ikke minst ønsker han å være på Old Trafford.

– Er det verdt 64 millioner pund? Sannsynligvis ikke. Men det er ei totalpakke jeg mener det er verdt å investere i for framtida. 

Det er også en egen episode om Højlund-signeringen i Uno-feeden!

I tillegg til Højlund-debatt, avslører selveste Fabrizio Romano hvem som er klubbens neste mål på overgangsvinduet i episoden!

Powered by Labrador CMS