brunonorwich333

Ønsker du deg på United-kamp i vår? Nå er 500 nye billetter lagt ut

Publisert Sist oppdatert

Uniteds resultater har vært variable denne sesongen, men interessen etter å komme seg til Manchester og Old Trafford for å se gutta i aksjon live har vært helt enorm.

Det meste har lenge vært utsolgt.

Nylig fikk Supporterklubben også 50 ekstra billetter til United-Brentford i slutten av april, men de forsvant samme dag som de ble lagt ut for salg.

Vi har også allerede solgt 300 av 500 billetter til hjemmekampen mot Chelsea i mai, selv om de som har kjøpt disse billettene har kjøpt billett vel vitende om at kampen kan bli flyttet til en midtuke, fordi datoen den nå er oppsatt på krasjer med en mulig FA-cupfinale for Chelsea.

Nå har vi imidlertid lagt ut 500 nye billetter. Alle til hjemmekampen mot Norwich midt i april.

De gulgrønne kanarifuglene ble nemlig slått ut av FA-cupen onsdag kveld, og dermed kommer den kampen til å bli spilt i oppsett helg rundt påskeaften 16. april.

Merk at kampen ventes endelig bekreftet i løpet av få dager.

På oversikten under ser du hvor på Old Trafford det er mulig å kjøpe de 500 billettene til United-Norwich. Du kan velge seksjon når du bestiller billetten(e) dine.

seteplass

Supporterklubben samarbeider også med to sentrumshotell, som ligger vegg i vegg i populære Northern Quarter, med alt Manchester har å by på i umiddelbar nærhet.

Et rom på 4-stjernes Crowne Plaza koster 1.600 kroner per rom per natt, mens 3-stjerners Holiday Inn Express Men Arena koster 1.200 kroner per rom per natt. Prisene er inkludert frokost, og gjelder så lenge det ikke bor mer enn to på rommet.

Hvis du ønsker å bestille hotellovernattinger så gjøres det enkelt samtidig som du bestiller billetter.

Merk: Man må være medlem i Supporterklubben og også i United i England (MUFC England, ordnes enkelt når man bestiller billettene på united.no) for å ha tilgang til disse billettene, men da får man altså tilgang til 500 billetter (eller flere) til hver eneste hjemmekamp i Premier League, nasjonale cuper og Europacuper.

Her kan du bestille til United – Norwich direkte.

Her kan du se nærmere på tur- og billett-siden vår.

Som medlem får man også gode rabatter på utvalgte restauranter i Manchester. I tillegg får man rabatter på alt av drakter og andre United-effekter i butikken/nettbutikken vår.

Medlemskap gir selvsagt også full tilgang til alt innhold på united.no.

Ikke medlem? Bli det her fra bare 250,- for 12 måneder

Powered by Labrador CMS