bem brasil

Vi har gjennom flere sesonger nå hatt Medlemsfordeler hos partnere i Manchester, og avtalene som gjelder for sesongen 2022/23 er listet opp under.

Det er svært travelt på restauranter i Manchester, og da særlig i helgene. Vi oppfordrer dere til å booke på forhånd uansett om det er til en av restaurantene vi har medlemsfordeler på, eller om det er andre restauranter.

Dersom du bestiller på en av restaurantene vi har medlemsfordel på så oppgir du at du medlem i MUSCS.  Drop in kan også være mulig, og da viser du gyldig medlemskap ved ankomst.

Hard Rock Cafe – 20 %

20 % rabatt på mat og drikke hos Hard Rock Cafe. Booking gjøres på telefon + 44 161 831 6700 eller på web. Oppgi at du er medlem i MUSCS Scandinavia når du forhåndsbestiller eller kommer på walk-in, samt minn dem på det når du ber om regningen.

 

Gaucho – 25 %

25 % rabatt gis på mat (ikke drikke), og du finner informasjon her. Gaucho er en flott argentinsk biff-restaurant som ligger i en sidegate av Deansgate. Oppgi at du er medlem i MUSCS Scandinavia når du forhåndsbestiller eller kommer på walk-in, samt minn dem på det når du ber om regningen.

Bilderesultater for gaucho manchester

 

Bem Brasil Deansgate- 20 %

20 % rabatt gis på mat (ikke drikke). Rabatten gjelder kun ved forhåndsbooking, og du kan bestille bord her. Her får du servert kjøtt i alle varianter av beste brasilianske kvalitet, og du kan spise så mye du bare orker. En svært populær restaurant blant våre reisende. Merk at rabatt kun gis ved forhåndsbestilling, og du oppgir da at du er medlem av MUSCS Scandinavia. Minn dem også på det når du ber om regningen.

Merk også at rabatten kun er gyldig på Bem Brasil Deansgate (det finnes også en annen Bem Brasil i Manchester).

bem brasil


Tilbake til tursiden