martial200523

– Stortap mot Burnley bak lukkede dører

Publisert Sist oppdatert

Manchester United skal onsdag ha spilt en treningskamp mot Burnley bak lukkede dører på Carrington, som endte med 0-3-tap.

Kontoen UtdPlug meldte dette blant annet på X (Twitter), før også Manchester Evening News skrev det senere onsdag kveld.

Daily Mail melder at dette er de elleve som startet for United:

Radek Vitek, Marc Jurado, Teden Mengi, Jonny Evans, Alvaro Fernandez, Donny van de Beek, Scott McTominay, Hannibal Mejbri, Facundo Pellestri, Anthony Martial, Omari Forson

De resterende åtte som var involvert for United skal derimot ha vært unggutter som aldri har spilt for førstelaget før, noe som i så fall gir en forklaring av resultatet.

Burnley, som ikke spilte Premier League-fotball i helga som var, skal ha spilt med to ulike ellevere, med den sterkeste i den første omgangen, skriver Evening News.

Mer informasjon om kampen har vi enn så lenge ikke.

Klubben pleier ikke å komme med informasjon om disse kampene, men forrige uke fikk vi vite via lokalavisa at et selvmål og et Scott McTominay-mål sørget for United-seier bak lukkede dører mot Everton.

Slike treningskamper er for øvrig ikke uvanlig på denne tida, siden kampene ikke kommer like tett som senere i sesongen, og spillere trenger kamptrening.

Powered by Labrador CMS