Går McTominay glipp av Burnley-kampen? Disse sjekket inn på spillerhotellet

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld sjekket United-spillerne inn på spillerhotellet i forkant av søndagens kamp mot Burnley, og Manchester Evening News har publisert navnene på spillerne som sjekket inn.

Det første vi merket oss var at Marcus Rashfords navn stod der. Han var ventet å være i troppen, men Solskjær sa ikke at det var helt sikkert at han ville bli klar til kampen, og en bestemmelse om han kan spille fra start blir trolig tatt søndag morgen.

Manchester United Training Session
MED I TROPPEN: Marcus Rashford.

Samtidig er det også noen spillere som manglet. At Eric Bailly manglet er ikke så overraskende, siden han nettopp er tilbake på treningsfeltet etter å ha vært smittet av coronaviruset, men det var kanskje hakket mer overraskende at Scott McTominays navn ikke stod på lista.

LES OGSÅ: Våre vurderinger om laget mot Burnley (publisert før troppen dukket opp)

Om vi går ut fra at det ikke bare er en feil fra lokalavisa, så skal det jo også påpekes at det innimellom er slik at det er enkeltspillere som ikke sjekker inn med resten, og kanskje er McTominay med i troppen som normalt søndag. Uansett må McTominay nå regnes som usikker til kampen.

Disse spillerne ble observert:

Keepere: David de Gea, Dean Henderson, Lee Grant.
Forsvarsspillere: Luke Shaw, Harry Maguire, Brandon Williams, Victor Lindelöf, Aaron Wan-Bissaka, Axel Tuanzebe, Alex Telles.
Midtbane/angrep: Fred, Nemanja Matic, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Donny van de Beek, Juan Mata, Daniel James, Amad Diallo, Mason Greenwood, Marcus Rashford, Edinson Cavani.

Om ikke McTominay er med, så blir trolig alle disse med i den endelige troppen, bortsett fra Lee Grant.

Powered by Labrador CMS