U23: Man. United 2-0 (1-0) Reading

Premier League 2, Div. 2
Leigh Sports Village

12.min: 1-0 Mellor
76.min: 2-0 Garner (Mellor)

United U23s lag mot Reading: Matej Kovar – Ethan Laird (Luca Ercolani, 36), Brandon Williams (K), Lee O’Connor, Di’Shon Bernard, James Garner, Arnau Puigmal, Dylan Levitt, D’Mani Mellor, Ethan Galbraith, Largie Ramazani
Ubenyttede innbyttere: Alex Fojticek, Aliou Traore, Dion McGhee, Anthony Elanga

Et trenerskifte kan bety mye.

Det så vi blant annet i de første månedene med Ole Gunnar Solskjær ved roret etter at han fikk førstelagsjobben i desember.

På U23-laget ble Ricky Sbragia erstattet av Neil Wood og Quinton Fortune i sommer, og det har også gitt umiddelbare resultater. United-reservene ser plutselig ut som de talentene de faktisk er.

Først ble League One-laget Rotherham slått 2-0 borte i EFL Trophy-cupen, i en kamp hvor også Angel Gomes og Tahith Chong var med.

Kampreferat: Sterk seier mot League One-lag

De to var derimot ikke med i forrige ukes ligaåpning borte mot WBA, som endte med en knusende 5-0-seier til United.

Kampreferat: Strålende ligastart uten Chong, Gomes og Greenwood

Fredag kveld fortsatte ligaspillet mot Reading, og nok en gang ble det seier og null baklengs for United-gutta – selv om Chong, Gomes og Greenwood også stod over denne.

D’Mani Mellor gjorde likevel 1-0 etter bare 12 minutter med et godt skudd på direkten fra 15 meter etter litt klabb og babb i feltet, før James Garner satte punktum med 2-0 kvarteret før slutt. Mellor snappet et svakt innkast, og spilte til en oppmerksom Garner som satte ballen kontrollert i hjørnet.

Midtbanespilleren, som var med på sommerturneen, står dermed med tre mål på to ligakamper.

Di’Shon Bernard burde også scoret da han var mutters alene med keeper ettter et godt Williams-innlegg, mens Arnau Puigmal traff tverrliggeren.

Det var ikke en sjansebonanza i denne kampen, men United kontrollerte det meste av oppgjøret og vant en meget fortjent seier.

Det eneste minuset var at Ethaln Laird måtte ut med skade i 1. omgang. Han slet med skader i store deler av fjorårssesongen, og det siste som trengs er derfor et nytt skadeopphold.

MERK: Her kan du alltid se terminliste, tabell, kampreferat og mer for U18 og U23. (fast punkt i menyen)