Seier i sesongens første kamp

Med tomålsseieren over Rotherham fikk de unge lovende en solid start på sesongen – uten Mason Greenwood.

Manchester Uniteds reservelag åpnet sesongen med en cupkamp mot League One-klubben Rotherhams førstelag. Tre av de fire  reservelagsspillerne som var med på Uniteds sesongoppkjøring startet oppgjøret.

Det ble ikke scoret noen mål før pause, men det var liten tvil om hvem som var nærmest. Chong ar alene med Price, men maktet ikke å få ballen bak den rutinerte keeperen, og Gomes var farlig frempå med et frispark.

Etter hvilen ble det imidlertid andre boller.

Rett før det er spilt 70 minutter får Laird ballen rett innenfor 16-meteren etter et hjørnespark. Unggutten tar et lite blikk opp mot målet før han klinker til. Via stolpen kan han se kula finne nettet bak Price. 1-0 til United!

Det skulle ikke ta lang tid før tenåringene doblet ledelsen.

Fire minutter senere vil Ramazani være med på målfesten og varter opp med en vakker scoring. Med tempo og vidunderlig vektforskyvning drar han seg skarpt inn i boksen fra høyrekanten. Når han har passert sin tredje spiller går han for den frekke varianten og skyter et plassert skudd i hjørnet han kom fra. Price blir stående å se ballen trille inn.

Uniteds neste kamp i turneringen spilles mot turneringsvinnerne fra 2017/18 — Lincoln, tirsdag 27. august.

Greenwood var ikke med

IKKE MED: Kan det være en grunn til at Greenwood ikke er med i reservelagskampen som spilles seks dager før United åpner ligaen mot Chelsea?

Forrige fredag (2. aug.) spilte Manchester United mot Blackburn på Carrington uten presse tilstede.

Der scoret blant annet Mason Greenwood og Tahith Chong. Det er ikke utenkelig at Greenwood er tiltenkt en rolle i ligaåpningen og derfor spares i dag.

Rotherham 0-2 (0-0) Manchester United U21