joe hugill

U21-laget sikret plassen i Premier League 2

Det endte 2-2 mellom United og Spurs på Leigh Sports Village. United tok ledelsen tidlig med Noam Emeran, før Spurs svarte umiddelbart etter en gavepakke fra Willy Kambwala. Rett etter pause tok Spurs ledelsen etter scoring fra Nile John.

United var det beste laget i andre omgang og presset på for utligningen, noe de også fikk med Joe Hugill. Dermed ender det, i likhet med seniorkampen med 2-2.

Det poenget gjør at United er garantert å spille i Premier League 2 også neste sesong.

Under kan du se Uniteds scoringer.

Manchester United 2-2 (1-1) Tottenham

Premier League 2
Leigh Sports Village

ii Toby Collyer, Dan Gore, Marc Jurado

Mål: 1-0 Noam Emeran (Teden Mengi, 12), 1-1 Romaine Mundle (16), 1-2 Nile John (53), 2-2 Joe Hugill (Dan Gore, 58)

Manchester United: Radek Vitek – Marc Jurado, Willy Kambwala, Teden Mengi (Sam Murray, 46.), Bjorn Hardley – Charlie Wellens (Toby Collyer, 54), Maxi Oyedele (Dan Gore, 46.)- Isak Hansen Aarøen, Omari Forson, Noam Emeran – Joe Hugill

Uben.innb.: Tom Wooster, Mateo Mejia

SLUTT

90: United presser på for seieren, men sliter med å finne åpningene.

87: Spurs spiller seg gjennom og ballen ender også i nettet, men en soleklar offside.

82: United kombinerer fint på høyre siden, men blir stoppet på ulovlig vis og United får frispark.

78: Joe Hugill er en skostørrelse fra å sende United i ledelsen. United spiller seg nydelig frem på venstresiden og slår et innlegg langs bakken, der kommer Hugill skliende, men er akkuratt litt for sent inne.

75: Minner om at, dersom United unngår tap i denne kampen er de sikret å spille i Premier League 2 også neste sesong. Slik de spiller nå, ser det ikke ut som de skal tape.

71: United spiller seg rundt på på venstresiden, innlegget blir slått langs bakken, men avslutningen blir blokkert.

68: Sam Murray svinger inn et bra innlegg og treffer rett på hodet til muligens banens laveste spiller, nemlig Dan Gore. Desverre går headingen rett på keeper.

65: Spillerbytte for United, ut går nordmannen Hansen-Aarøen, inn kommer Mateo Mejia.

58: MÅL!! For en pasning av Dan Gore, trer gjennom Joe Hugill med en silkemyk pasning. Hugill gjør ingen feil alene med Keeley og vi er like langt!

54: Spillerbytte: United foretar seg kveldens tredje bytte, Toby Collyer kommer inn for Charlie Wellens

53: MÅL!! Sam Murray spiller en alt annet enn en kompispasning til Hansen-Aarøen som blir brutt. Der i fra går det fort fremover for Tottenham og Nile John plasserer ballen i mål. Vitek kunne vel også gjort mer ut av den?

50: Kjempesjanse til Spurs, corneren blir slått med stor kraft og headingen stryker centimetre utenfor stolpen til Vitek.

47: Det innebærer også litt omrokeringer i de bakre rekkene til United. Hardley går inn som stopper sammen med Kamwala, mens Murray inntar høyrebacken.

46: Andre omgang er underveis og United har gjort to bytter. Teden Mengi  som akkurat er tilbake fra skade og Maxi Oyedele går ut, inn kommer Dan Gore og Sam Murray.

PAUSE:

43: Nærmer seg pause i en relativt jevnspilt første omgang idet Emeran snapper ballen og fosser fremover, dessverre blir skuddet altfor slapp og treffer rett på keeper.

40: Spurs prøver seg fra 17-meter, Vitek fint ned og har god kontroll på den.

30: Kampen roet seg litt, men det må sies å være en underholdende kamp mellom to sprudlende lag. United ser skarpest ut for øyeblikket.

19: For en herlig fotballkamp! Bølger frem og tilbake her nå. Omari Forson trekker seg nydelig inn i banen før han klasker ballen mot lengste, meget god redning av Josh Keeley i Spurs-buret.

18: Mundle prøver seg igjen, denne gangen redder Vitek.

16: MÅL!! For en gavepakke, Kambwala spiller ballen rett i beina på Romaine Mundle, som tar et touch og curler ballen nydelig i lengste. En skikkelig juniorfeil av franskmannen i United-forsvaret.

12: MÅL!! Der sitter den for Noam Emeran. Det er en strålende lang pasning fra Teden Mengdi, men den er langt fra ferdigscoret. Emeran er både rask og sterk når han triller ballen forbi Spurs-keeperen.

8: Corneren går rett i klypene på Vitek. Epleslang.

7: United kombinerer fint på venstresiden, ballen havner hos Forson, men han får et dårlig touch og istedenfor en god United sjanse blir det en kontringsmulighet til Tottenahm, som ender i corner.

5: Relativt tett og jevn åpning uten store sjanser, men United har åpnet friskt.

1: Kampen er i gang!

0´: Dersom United unngår tap i dag er de sikret å spille i Premier League 2 også i neste sesong.

0´: United er på utkikk etter sin første seier siden 4-1-seieren mot Everton , som kom ellevte februar.