Hansen-Aarøen

Tap for U21-laget på Old Trafford etter sjansesløseri

Det var duket for U21-kamp på Old Trafford fredag kveld da United fikk besøk av Leeds.

Det endte med at Leeds nærmest «ranet» med seg tre poeng hjem med 2-1-seier, etter at Travis Binnions mannskap sløste med sjansene.

Sean McGurk og Connor Douglas scoret målene for Leeds, mens innbytter Charlie McNeill scoret det som kun ble et trøstemål for United på overtid.

Manchester United U21 v Leeds United U21: Premier League 2
STOD BAK UNITEDS MÅL: Charlie McNeill.

Leeds med tidlig scoring og straffebom

United åpnet friskest, men Leeds gikk opp i ledelsen etter åtte minutter.

Gjestene utnyttet rommet bak Teden Mengi som var litt ute av posisjon, og kombinerte seg gjennom United-forsvaret.

Alene med Elyh Harrison var McGurk sikker og sendte Leeds i føringen.

Få minutter senere kunne – og burde – bortelaget ha gått opp i 2-0 da de fikk sjansen fra straffemerket etter en takling fra Toby Collyer.

Harrison gikk imidlertid riktig vei og stoppet det mer eller mindre svake forsøket fra Leeds’ Sonny Perkins.

Etter straffesparket fulgte en litt roligere periode, før United spilte Leeds lavere og lavere utover i den første omgangen.

Nærmest scoring var Omari Forson, men kantspillerens forsøk ble stoppet på streken.

LÅ UNDER TIL PAUSE: Isak Hansen-Aarøen og United.

Sjansesløseri – Leeds doblet ledelsen

Etter hvilen satte United opp et ytterligere gir og spilte seg raskt til noen store muligheter ved blant andre innbytter Dan Gore, men likevel var det Leeds som mot spillets gang gikk opp i 2-0 i det 54. minutt.

Gjestene kontret på et United-lag i ubalanse, og vendte ballen over fra høyre til venstre. Fra 15-16 meter banket Connor Douglas ballen opp i det høyre hjørnet.

Deretter ventet en ny lang periode med United-sjanser på løpende bånd.

Blant annet traff Gore stolpen, mens Isak Hansen-Aarøen var nær å servere sine lagkamerater ved minst tre anledninger.

SJANSESLØSERI: Joe Hugill var en av flere som slet med å finne veien til nettmaskene mot Leeds.

Trøstemål og rødt kort på overtid

United-scoringen skulle komme til slutt, ett minutt på overtid, da innbytter Charlie McNeill fyrte av et indirekte frispark via Leeds-muren og i nettaket.

Det skulle imidlertid vise seg å være for sent, og United maktet ikke å få inn et andre for kvelden.

Tre minutter på overtid ble for øvrig også Sonny Aljofree utvist for å ha handset da en offside-plassert Leeds-spiller var på vei alene gjennom.

Tapet betyr at United nå står med null poeng på to kamper, etter også å ha gått på tap borte mot Crystal Palace.

Manchester United 1-2 (0-1) Leeds United

U21, Premier League 2
Old Trafford

Mål: 0-1 Sean McGurk (8), 0-2 Connor Douglas (54), 1-2 Charlie McNeill (Jurado, 90+1).

Gult kort: Aljofree (84)
Rødt kort: Aljofree (90+3).

UNITED: Elyh Harrison – Habeeb Ogunneye (Maxi Oyedele, 62), Sonny Aljofree, Teden Mengi, Marc Jurado – Toby Collyer, Isak Hansen-Aaroen (Charlie McNeill, 77), Hannibal Mejbri – Mateo Mejia (Ethan Williams, 71), Joe Hugill, Omari Forson (Daniel Gore, 46).

Ubenyttet innbytter: Jacob Carney.

SLUTT.

90+8: Noen intense overtidsminutter her, men Leeds styrer mot 2-1-seier.

90+3: Rødt kort! Sonny Aljofree får det røde kortet! En lang Leeds-ball treffer stopperen i hånda. En Leeds-spiss kunne kommet alene med keeper der, men han var egentlig offside! Virker å ha vært feil idømt, det.

90+1! MÅL! McNeill sender det i nærmeste kryss, via en Leeds-rygg.

90+1: United får et indirekte frispark på 15 meter.

88: Virker som lufta har gått litt ut av ballongen hos United nå. Trengs et mål raskt for at det skal skapes liv i kampen, men har ikke skapt noe de siste 8-9 minuttene.

80: Nesten for innbytter McNeill! Kombinerer seg ute på høyresiden, og Hugill finner McNeill på ti meter. Nok en gang er avslutningen for svak, og går høyt over.

77: Hansen-Aarøen byttes ut for Charlie McNeill. Sender inn ekstra spiss i jakten på scoring nå, Travis Binnion.

75: Hansen-Aarøen drar seg fri på høyresiden og får lagt inn foran mål, men ingen som lukter den ved streken. Nære på igjen der!

72: Mengi rager høyest på en corner, men headingen går over.

71: Nytt United-bytte. Ethan Williams kommer inn for Mejia.

70: Så er Leeds ikke så alt for langt unna et tredje, men avslutningen fra 16 meter går en meter eller to til side for mål.

68: Nesten for Gore! Hansen-Aarøen finner midtbanespilleren på 14 meter, men avslutningen går over mål.

62: Kveldens andre United-bytte. Oyedele inn for Ogunneye.

61: Jurado finner Hannibal inne i feltet, som avslutter fra elleve meter. Rett på keeper.

60: Så er det Mengi som prøver seg fra langt hold. Får bra treff, men på akkurat på feil side av stolpen.

59: Ganske sprøtt at United ligger under med to mål her. Dan Gore som prøver lykken fra langt hold denne gangen, men i stolpen.

54: MÅL. Leeds går opp i en svært ufortjent 2-0-ledelse. Kontrer på et United-lag som ikke henger sammen bak, og ballen havner hos Connor Douglas ute til venstre. Han banker ballen opp i motsatt kryss.

53: Ny, stor sjanse! Herlig forarbeid av Hansen-Aarøen når han drar seg forbi en mann, før han finner Gore. Skuddet like til side for mål.

51: United presser på for utligningen. Dan Gore aktiv etter å ha blitt byttet inn, og får etter et lengre angrep avsluttet fra elleve meter. Skuddet like til side for mål.

48: United kontrer, og Mejia finner Hugill. Spissen drar seg innover med ett touch og avslutter fra 17 meter, men skuddet går rett på Leeds’ burvokter.

47: Det svinger innledningsvis her. Leeds farlig frampå nå, men United forsvarer seg godt foran eget mål.

46: Hannibal kommer til en god mulighet umiddelbart etter hvilen, men skuddet fra 14 meter går en meter til side for mål.

46: Dan Gore kommer inn for Omari Forson i pausen.

46: Andre omgang sparkes i gang.

PAUSE.

45+4: United presser på for scoring på overtid og spiller seg langt inn på Leeds’ banehalvdel, men er litt for ofte unøyaktige med den avgjørende pasningen.

43: Leeds sliter med et par skader i det bakre leddet, men virker som om begge det gjelder klarer å fortsette.

40: United nok en gang nære på! Kombinerer seg gjennom ute til venstre, før Jurado slår inn. Inne i feltet venter Ogunneye som får avsluttet mot mål, men skuddet blokkeres av en Leeds-forsvarer. Den hadde fort gått inn!

38: Ogunneye får fra høyresiden slått ballen inn i farlig område, men ingen lagkamerater i nærheten.

36: Hannibal setter fart på midtbanen og blir felt med mye rom å boltre seg i foran seg. Et fullt fortjent gult kort til Leeds’ Connor Ferguson.

29: United bedre og bedre nå. Kombinerer fint på venstresiden og Jurado legger inn. Ender med en corner.

27: Ny god United-mulighet! Mejia legger inn mot Hugill, som nærmest bommer med hodestøtet sitt fra 4-5 meter. Muligens den var innom en Leeds-forsvarer på vei mot Hugill, men nok en gang er United nær.

20: Stor, stor sjanse for Forson! Ballen lander hos kantspilleren på 7-8 meter, han fyrer av, men ballen reddes på strek av en Leeds-forsvarer.

12: Harrison redder! Et svakt forsøk fra Leeds’ Sonny Perkins, men Harrison går riktig vei og sørger samtidig for ingen retur.

11: Straffe til Leeds. Collyer mannen som feller en Leeds-spiller på vei gjennom, rundt 16-meterstreken. Kanskje noe billig?

8: MÅL. Leeds går opp i ledelsen. Spiller seg pent gjennom United-forsvaret, og Sean McGurk overlister Harrison i United-buret.

5: Hannibal prøver seg fra distanse. Et par meter til side for mål.

2: Hugill kommer til kampens første mulighet. Drar seg fri ut mot venstre og prøver seg mot lengste, men ikke nok til å sette Leeds-burvokteren på noen stor prøve.

1: En klumsete Leeds-involvering i bakre rekker fra start og United vinner en corner etter 15 sekunder, som ender i ingenting.

1: Hugill sparker kampen i gang på den strøkne Old Trafford-matta!