alvarogarnacho180322q

Går fra å være et U23-lag til å bli et U21-lag

Publisert Sist oppdatert

Siden 2016/17 har reservelagets ligaturnering vært en U23-liga, men fra og med kommende sesong er det slutt på dette.

Fra og med starten av 2022/23-sesongen blir Premier League 2 en U21-liga, så dermed må vi rett og slett bare bli vant til å gå tilbake til å snakke om reservene våre som U21-laget, ikke U23-laget.

Ifølge Premier League gjøres endringen for å reflektere realitetene i turneringen, og gjennomsnittsalderen er på 19 år. United har ofte stilt yngre enn motstanderne, og kommer uansett ikke til å ha noe problem med denne endringen, så i praksis er det ikke så veldig mye som endrer seg.

Det kommer (i alle fall den første sesongen) til å være lovlig med fem overårige spillere (mot tre tidligere) for å hjelpe til med overgangen fra U23-lag til U21-lag.

I seniorturneringen EFL Trophy, som er for klubber i League One og League Two, så har 16 U21-lag fra Premier League/Championship blitt invitert til å delta også, så nå er altså ligaspillet bedre samkjørt med EFL Trophy.

dempsey090719
U21-TRENER: Mark Dempsey.

 

Ny treningskamp bekreftet

Mark Dempsey (med assistanse fra Paul McShane) skal lede Uniteds U21-lag, og tidligere har det blitt bekreftet at de skal spille en treningskamp borte mot Altrincham lørdag 30. juli.

Nå har United bekreftet en andre treningskamp: Dempseys lag skal spille borte mot Kidderminster Harriers på Aggborough tirsdag 26. juli. Kampstart er 20.00 (skandinavisk tid).

Kidderminster spiller i National League North, nivå seks i England, men de har en bakgrunn fra Football League.

Powered by Labrador CMS