– Rooney bør bli ny kaptein

To av tre mener at Wayne Rooney bør ta over kapteinsbindet etter Nemanja Vidic i vår avstemning.

Publisert Sist oppdatert

Om vi ser på dagens spillerstall er rekken av kandidater til jobben som Vidics kapteinsetterfølger ikke veldig lang, men vi spurte likevel leserne om hvem som bør bli Uniteds nye kaptein. Listen over kandidater finner du nedenfor.

Resultat

Når vi talte opp stemmene lørdag formiddag viste det seg at Wayne Rooney var det soleklare førstevalget med 67 prosent av stemmene. Videre fulgte Phil Jones med 16 prosent og Michael Carrick med sju prosent.

Kandidatene

Likevel vil noen kanskje reagere på at en mann som tidligere kaptein Rio Ferdinand ikke er med på listen. Det forklarer vi med at han ikke lenger tilhører klientellet som kan sies å ha en noenlunde fast plass på laget. I hans alder – han er inne i sitt 36. år – er det heller ingen særlig grunn til å tro at han vil makte å gjenvinne sin gamle posisjon.

[poll id=»58″]I likhet med Rio spiller heller ikke Darren Fletcher hver eneste uke. Likevel har vi valgt å ta ham med her. I denne sammenheng stiller Fletcher etter vår mening med bedre kort på hånden enn Rio. Skotten er fortsatt bare 29 år gammel, og han kjemper hardt for å gjenvinne plassen etter sitt lange sykefravær. Om han klarer det, er en annen sak.

Fast plass har derimot Patrice Evra, i hvert fall enn så lenge; og derfor har vi valgt også å inkludere ham. Det til tross for at han stadig vekk får høre at han er på hell og muligens følger Vidic ut porten til sommeren.

Andre vil sikkert reagere på at Wayne Rooney er blitt funnet verdig en plass etter to ganger – sist med sommerens Chelsea-flørt, har ønsket seg bort fra Old Trafford. Nå ser det imidlertid ut til at han har lagt disse tankene bort, i hvert fall inntil videre. Kanskje lokker til og med tanken på en mulig tilværelse som Uniteds neste kaptein, og er det muligens det som skal til for å få ham til å slå rot for godt?

Men nå overlater vi det hele til deg; så – hvem ønsker du å se med kapteinsbindet rundt armen fra høsten av?
Logg inn og klikk i feltet til høyre for din kandidat for å avgi stemme.

Powered by Labrador CMS