United i Oslo

– Vi gleder oss til folkefest i Oslo

– Det gode samarbeidet mellom Supporterklubben, Scotsman og Red Army Oslo kommer til å gi en fantastisk folkefest når Manchester United kommer til Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Det sier arrangementsansvarlig i Red Army Oslo Edwin Ingebrigtsen til united.no.

12. juli barker Manchester United og Leeds sammen på Ullevaal, men selve kampen mellom de to storhetene i engelsk fotball er bare noe av det Manchester United-fansen kan se frem til i Oslo.

Red Army Oslo har for lengst gjort den populære baren Scotsman på Karl Johan til sitt stamsted når United-spiller kamp og Ingebritsen har hatt ansvaret for å bygge opp stemningen på Scotsman blant de mange United-supporterne som gjester den populære puben.

– Vårt mål er at Scotsman skal være det nest beste stedet i verden å se United, selvsagt etter Old Trafford, forklarer Ingebrigtsen.

FOLKEFEST: Den populære puben Scotsman er United-fansens tilholdssted i Oslo og her kommer det til å bli en skikkelig folkefest dagen før Manchester United og Leeds møtes på Ullevaal.

Ingebrigtsen og kollegene i Red Army Oslo gjør seg klar til storinnrykk av United-fans neste uke.

– Det litt spesielle denne gangen er at United kommer til Oslo før klubben drar på den tradisjonelle pre season-turen. Men selv om kampen spilles tidligere enn vanlig, er jeg overbevist om at det blir en skikkelig folkefest i byen. Mange er nok spente på hvilke spillere Erik ten Hag tar med seg til Oslo, og kanskje får vi se noen nye fjes. Det kommer uansett til å bli en stor opplevelse. Fjorårets kamp mot Atletico Madrid hadde en fantastisk ramme med supporterfester både her på Scotsman og ved Ullevaal, sier Ingebrigtsen.

Dagen før selve kampen kommer det storfint besøk til Scotsman når Andy Mitten kjører en Q&A med de tidligere United-spillerne Wes Brown, John O’Shea.

Da har Scotsman allerede vært åpen i mange timer og Supporterklubben selger den nye hjemmedrakten samt andre supportereffekter ved inngangen.

I tillegg kommer musikeren Ryan Jarvis for å dra i gang United-sanger blant fansen.

– Vi gleder oss til å møte mange United-fans både på Scotsman og på Ullevaal, sier Ingebrigtsen.

Programmet tirsdag 11. juli

  • Klokken 11.00: Scotsman åpner og Supporterklubben starter salg av den nye hjemmedrakten og andre effekter utenfor puben.
  • Det blir United-stemning hele dagen på Scotsman, og fra klokken 18.30 har vi Q&A med Wes Brown, John O’Shea og Andy Mitten + loddsalg med kule United-premier.
  • Ryan Jarvis, United-musikeren fra kjelleren på Hotel Football på kampdager, kommer også.
  • NB: Det vil ikke være billettsalg for å komme inn på Scotsman, og det vil heller ikke koste noe. Det er fullt når det er fullt.

 

LES OGSÅ: United-helter kommer til Oslo
LES OGSÅ:
 Slik blir salget av drakter og andre effekter når United er i Oslo
LES OGSÅ:
 United kommer – dette skjer i Oslo tirsdagen og onsdagen
LES OGSÅ: Siste billettslipp til Oslo-kampen

Powered by Labrador CMS