Kostbar TV-fotball

Men Premier League skal bli billigere, lover TV2

Publisert Sist oppdatert

Dersom du vil se samtlige kamper United spiller neste sesong vil det koste deg en del kroner. Dessverre er kampene spredd over flere kanaler slik at du må betale til både TV2, Viasat og Canal+ dersom du skal se absolutt alt.

I dagens utgave av VG har avisen satt opp oversikt over prisene på de forskjellige pakkene og den ser slik ut:

Kanal

Pakke

Pris

Rettigheter

Grunnpakke

200,-

Dekoderavgift

100,-

TV2

TV2 Sport

200,-

Premier League

Viasat

Sport

199,-

Champions League, FA-cup

Canal +

Sportspakken

259,-

Ligacup

Å betale per måned

958,-

– Billigere enn Canal +

Det gledelige er at Bjørn Taalesen i TV2 lover at Premier League skal bli billigere på TV2 enn hva den har vært på Canal +. Til VG sier Taalesen: – Vi vil ikke gå ut med noe pris riktig ennå, men jeg kan love at det vil bli billigere enn hva det har kostet på Canal+. Taalesen sier videre at samtlige kamper vil bli lagt på betal-TV. VG tror at prisen for å abonnere på Premier League neste sesong vil ligge på rundt 200,- kroner per måned.

Sier opp Canal +

Til tross for at Canal+ sitter igjen med rettighetene til Ligacupen er det nok mange av Supporterklubbens medlemmer som sier opp kanalen i disse dager. Dersom man ikke er interessert i Serie A og La Liga virker denne kanalen overflødig for United-fansen foran neste sesong. Kampene i Ligacupen vil være mulig å kjøpe enkeltvis på nett-TV.

Viasat Fotball

Viasat-kanalene vil vise Uniteds CL- og FAC-kamper. Det som irriterer mange er at man som kunde hos Canal Digital eller Riks TV, er avskåret fra å abonnere på Viasat Fotball-kanalen. På denne kanalen vises blant annet tirsdags-kampene i CL. Dersom ikke Viasat og distributørene kommer til en avtale der, vil nok mange flytte sitt abonnement til en distributør som også har Viasat Fotball i sin kanalpakke. Alternativt er å kjøpe to grunnpakker, men det vil fordyre TV-opplevelsen din ytterligere, eller du kan kjøpe tirsdags-kampene på Viasat on Demand.

Powered by Labrador CMS