Ny runde i Tippemester

Tipp resultater på Premier League-kampene og vinn strålende premier. Denne helgen kan du vinne en Champions League hettegenser.

Publisert Sist oppdatert

Pleier du å skryte av hvor mye peiling du har på engelsk fotball eller tror du at du kan mer enn kompisen din? Nå har du sjansen til å vise det – og samtidig vinne kule premier.

Alle kan delta, men merk at det bare er medlemmer av Supporterklubben som kan vinne de flotte rundepremiene, og det er også bare medlemmer som er med i kampen om turer til England for sammenlagtvinneren.

Bli med på konkurransen her.

Allerede registrert? Logg inn og sjekk Topplisten her!

Husk å tippe før helgens kamper!

Regler:

* Alt er gratis. Det eneste som må til for å være med er at man registrerer seg med brukernavn og email på Tippemester. MERK: Man må registrere seg på nytt der. Innloggingen på united.no har INGENTING å gjøre med Tippemester. Deretter er det bare å velge resultat til hver kamp. .

MERK: Problemer? Kontakt oss på [email protected].

* Man kan selv velge når man vil tippe kampresultatet, så lenge man gjør det før avspark i den enkelte kamp. Det betyr i praksis at man enten kan tippe alle kamper i hele eller store deler av sesongen med en gang, eller ta én og én runde om gangen. Man kan uansett gå inn og endre tipsene sine helt frem til avspark i hver enkelt kamp.

Bli med på konkurransen her.

Poeng:

* Det deles ut 4 poeng for helt korrekt tippet resultat.

* Man får 2 poeng hvis man har rett vinner og riktig seiersmargin (gjelder altså hvis man tipper 2-1 og laget vinner 1-0, 3-2, 4-3 etc). Man får også to poeng hvis man tipper uavgjort, men har feil resultat (altså hvis man tipper 2-2, og kampen ender 0-0, 1-1, 3-3, 4-4 etc – da man da belønnes for rett tegn og rett margin)

* Man får 1 poeng hvis man har rett vinner, men feil resultat. (F.eks hvis man har man 1-0-seier til et lag, men de vinner med to eller flere mål)

* Poengene legges sammen for hver runde slik at man til enhver tid har en toppliste.

Bli med på konkurransen her.

Husk å tippe før helgens kamper!

Powered by Labrador CMS