Kjemper om Manchester-tur

28 kan fortsatt vinne noe i Tippemester. Vi har snakket med de to lederne.

Publisert Sist oppdatert

Du vet vel hva Tippemester er?

At Supporterklubben har en enkel og gratis konkurranse for alle medlemmer hvor de som tipper resultatene i Premier League best hver eneste uke vinner et gavekort på 400 kroner? Og at sesongvinneren får en fullt betalt tur fra Oslo til valgfri kamp neste sesong? At 2. plassen får en hotellpakke? Og at 3. plassen får hjemme- og bortedrakten i 2015/16-sesongen?

Vel, du vet det i alle fall nå.

Tøff toppkamp

Etter 37 runder er det brukeren Horten United som leder ligaen. Han ligger 10 poeng foran AndersAabech, og med T.Jensen ytterligere 12 poeng bak. FredrikLD ligger 14 poeng bak AndersAabech, og har nok også sjanse på en hotellpakke om alt lykkes i siste runde.

tippliste
Topplista etter runde 37.

Man kan maksimalt få fire poeng per kamp, 40 poeng i runden og det betyr at det er totalt 28 som fortsatt har en teoretisk sjanse til å komme på pallen og vinne premier.

Supporterklubben deler også ut et gavekort til bestemann i siste Premier League-runde. Bli med her du også. Det er gratis, men merk at det er kun medlemmer som kan vinne.

Horten United er spent før avslutningen.

– Ja, absolutt. Jeg gleder meg til søndag og håper det holder helt inn, sier han til united.no.

Det er mangefølelsen som har skaffet ham topp-plasseringen. De gangene han har endret resultat inn mot avspark har det stort sett ikke lønnet seg.

– Noen tips du har vært spesielt fornøyd med?

– Nei, men det er alltid moro å treffe, spesielt i 1-0- eller 0-1-resultater.

– Og hva om du vinner?

– Jeg har ikke sett United -Liverpool siden 2012 (Evra-Suarez), derfor er det på tide med en ny United -Liverpool-kamp.Det er en spesiell stemning på disse kampene.

– Har et ørlite håp

AndersAabech, som altså ligger 10 poeng bak, har imidlertid ikke gitt opp.

– Jeg har selvfølgelig fulgt nøye med på «horten united’s» resultater de siste rundene, og lagt merke til at forspranget hans har krympet sakte ned til 10 poeng. Jeg går derfor med et ørlite håp om at resultatene skal gå min vei i siste runde slik at jeg tar innersvingen på lederen, sier han.

Aabechj har også fine resultater å vise fra tidligere i Tippemester. Det ble 11. plass i 2012/13-sesongen, og 8. plass i 2013/14-sesongen.

– Sesongens mål var å klatre opp på premieplass, og dette er absolutt innenfor rekkevidde nå. Sånn sett er jeg fornøyd med å nå målet jeg satt før sesongen.

Men:

– Når konkurransen først har utviklet seg som den har gjort, er jeg først og fremst bekymret for at 3-/4-plassen skal gamble, og slå meg ned fra 2.plassen. sier han.

Han vil ikke røpe egen taktikk, men alt handler nå om å sikre seg en av de to topp-plassene, som enten gir fullt betalt Manchester-tur eller hotellpakke.

Men så var det dem rett bak på resultatlista.

– Hadde jeg ligget på plassene nedenfor ville jeg nok gamblet alt i et forsøk på å klatre opp mot toppen, sier han.

Supporterklubben deler også ut et gavekort til bestemann i siste Premier League-runde. Bli med her du også. Det er gratis, men merk at det er kun medlemmer som kan vinne.

Powered by Labrador CMS