Jarlidar vant Tippemester-runden

Publisert Sist oppdatert

Manchester City slo United 2-1 mandag kveld, og selv om det gjorde vondt for de fleste av oss, så var det én som fikk et plaster på såret.

Brukeren «jarlidar» fikk nemlig mest poeng av alle, og får dermed tilsendt en drakt med trykk.

Sammenlagt leder brukeren «Krogz» fem poeng foran «munited», men det er 11 personer som ligger 20 poeng eller mindre bak lederen. Alt kan altså skje i toppkampen.

Runde 33: Det meste av neste runde spilles til helga, men grunnet semifinalene i FA-cupen avsluttes runden først senere. Uansett – vinneren når runden er over får fortsatt en drakt. Det er altså bare ti tippetips som står mellom deg og en drakt.

Det er nemlig premien til den som tipper best på de 10 kampene. Over 1.800 har forsøkt seg i Tippemester så langt, og det er altså premier etter hver eneste runde. Derfor – bli med du også.

Hva er Tippemester? En enkel konkurranse hvor man rett og slett tipper resultatene i hver Premier League-kamp. Det deles ut premier etter hver runde og sammenlagt. Alle kan delta, men det er kun medlemmer som kan vinne premier.

Allerede registrert? Logg inn, tipp og sjekk din plass her.

Vil du være med? Les regler, logg inn og tipp her.

Premier videre

Runde 29 (halvparten er spilt): To United-fotballer (Supporters Ball, Prestige)

Runde 33: Hjemme- eller borte-drakt med trykk

Videre premier offentliggjøres etter runde 33.

Premier til de beste etter sesongen:

1. plass etter hele sesongen:Fullt betalt tur for to (fly, hotell og kampbillett) til valgfri kamp i 2013/14-sesongen. 2. plass etter hele sesongen: Hotellpakke for to personer til valgfri kamp i 2013/2014-sesongen 3. plass etter hele sesongen: Uniteds hjemme og bortedrakt for 2013/2014-sesongen. (uten trykk)

Vil du være med? Les regler her, registrer deg og bli med nå.

Allerede registert? Logg deg inn for å tippe neste runde og se topplister sammenlagt her.

Powered by Labrador CMS