Amalie slo alle gutta

Publisert Sist oppdatert

Etter forrige helgs pause grunnet cup, rullet Premier League videre igjen denne helga.

Og igjen var det ei jente som stakk av med seieren. Denne gangen var det Amalie som vant en drakt med trykk, etter at hun prikket inn 18 av 40 mulige poeng i en vanskelig runde. Hun traff helt rett på Southamptons seier borte mot Aston Villa, 0-0 mellom Norwich og Newcastle og Uniteds 2-1-seier mot Liverpool. Samtidig hadde hun også rett tegn på fem andre kamper. Det var altså bare to av 10 kamper Amalie bommet på.

Sammenlagt ligger rundevinneren bare på 251. plass. Det er brukerne bjornemil og m1379 som deler ledelsen med 77 poeng. munited ligger poenget bak, mens 111941 hare 74 poeng. De fire er de eneste over 70 poeng.

Men siden det er tidlig og vi deler ut premier etter hver runde, er det ikke for sent å bli med. Er man god til å tippe er det heller ikke for sent å melde seg på i toppkampen.

Allerede registrert? Logg inn, tipp og sjekk din plass her.

Vil du være med? Les regler, logg inn og tipp her.

Ukas utfordrer:

Tidligere har Rune Jarstein og Håvard Nielsen utfordret dere. Denne uka ba vi United-fan Asbjørn Slettemark være utfordreren, og han kom med et forslag som han fastslo var «totalt ukvalifisert gjetting og drømming». Det endte med fem poeng, og en delt 369. plass – midt blant alle dere som forsøkte dere.

Slettemarks tips:

QPR – Spurs 2-1Aston Villa – Southampton 3-0Everton – Swansea 2-4Fulham – Wigan 0-0Norwich – Newcastle 1-1Reading – WBA 1-4Stoke – Chelsea 3-2Sunderland – West Ham 1-3Man. United – Liverpool 7-2Arsenal – Man. City 4-0

Premier videre

Runde 23: Tre håndklær (ett hver av de som er på denne siden)

Runde 24: Hjemme- eller bortedrakt med trykk

Runde 25: 2 t-skjorter (I love MUFC og t-skjorte poly m/emblem)

Premier til de beste etter sesongen:

1. plass etter hele sesongen: Fullt betalt tur for to (fly, hotell og kampbillett) til valgfri kamp i 2013/14-sesongen. 2. plass etter hele sesongen: Hotellpakke for to personer til valgfri kamp i 2013/2014-sesongen 3. plass etter hele sesongen: Uniteds hjemme og bortedrakt for 2013/2014-sesongen. (uten trykk)

Vil du være med? Les regler her, registrer deg og bli med nå.

Allerede registert? Logg deg inn for å tippe neste runde og se topplister sammenlagt her.

Powered by Labrador CMS