tipplaget2223

United.no sliter med å nærme seg teten

Publisert Sist oppdatert

Tipp laget-konkurransen vår, med 80 000 kroner totalt i premier, ruller videre fra kamp til kamp, med veldig mange dyktige deltakere.

Både Supporterklubbens «Våre vurderinger» og ansvarlig redaktør Dag Langerød fikk 11 poeng mot Everton, etter 10 av 11 treff på laget, og rett tegn – selv om de ikke fikk rett resultat.

Supporterklubben gikk for en 1-0-seier. Langerød gikk for 2-0. Det ble som kjent 2-1.

Det var imidlertid hele 82 av dere som traff med både rett 11er og 2-1-seier og dermed dro med seg 14 viktige poeng i konkurransen. Sondre Hansen ble rundevinner etter loddtrekning. Vi gratulerer!

Den solide innsatsen fra alle andre betyr at Supporterklubben og Langerød sliter med å nærme seg den absolutte teten.

Sammenlagt har 4483 forsøkt seg i konkurransen i løpet av sesongen, og Supporterklubbens tips ligger på en delt 44. plass med 116 poeng til nå. Langerød har ett poeng mindre, og ligger med det på delt 70. plass.

På topp troner så langt Magnus Abotnes Tveit, med 124 poeng – ett foran bruker Runar Abrahamsen og to foran brukeren Best. Tveit har altså lagt Supporterklubben og Langerød henholdsvis åtte og ni poeng bak seg så langt.

Som de fleste vet så er det imidlertid lenge, lenge igjen av sesongen, mye kan skje og ikke minst kan kanskje kampen mot Omonia Nicosia hjemme torsdag bli sentral. Hvor mange endringer gjør Ten Hag i en kamp han har sagt at United bare må vinne, fordi førsteplassen i gruppa er så viktig. Det må du bestemme deg for.

Ikke kontroll på konkurransen? Les mer og bli med her!

Kan du alt allerede?

Sett opp laget mot Omonia og tipp resultat med en gang.

TIPP LAGET

Powered by Labrador CMS