tipplaget

United.no og Langerød bommet klart

Publisert Sist oppdatert

8 poeng.

Det ble fasiten til Supporterklubbens «Våre vurderinger» i første runde av Tipp laget-konkurransen. Det samme fikk ansvarlig redaktør Dag Langerød, selv om han ikke hadde samme lag.

United.no hadde Lindelöf, Malacia og Elanga inne på laget, men det ble altså Martinez, Shaw og Eriksen – uten at det hjalp på Uniteds resultat.

Det betyr en beskjeden plassering på delt 1591. plass av de 3764 som deltok i første runde.

Langerød har igjen sagt internt at hans klare mål er å slå både Supporterklubben og alle andre i Tipp laget-konkurransen denne sesongen.

Ingen klarte full pott, med rett lag og riktig resultat, men 19 mann registrerte seg for 12 poeng. Det betød loddtrekning om seieren, og Supporterklubben har allerede kontakt med vinner Sindre Viksand om drakten han vant.

Lørdag 18.30 er det nye muligheter i en konkurranse som er et maraton, ikke en sprint.

Fristen for å være med på Brentford-kampen er 12.00 lørdag, men united.no understreker at det beste gjerne er å legge inn laget allerede nå – og heller endre på det igjen før fristen lørdag hvis du får nye opplysninger om skader eller andre ting.

Vil du også være med i fantasy-ligaen vår? Her har du kode og tips før runde 2

Hva er tipp laget?

Vi deler ut premier for 80 000 kroner til sesongens beste, og også premie etter hver eneste United-kamp. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å velge de 11 du tror Ten Hag stiller med fra start – og også legge inn resultattips. Les regler og bruksanvisning her.

Powered by Labrador CMS