magnus tveit 2

Magnus tok innersvingen på alle

Over 5000 deltok i Tipp laget-konkurransen sist sesong. Ingen traff blink oftere enn Magnus A. Tveit. Her forklarer 21-åringen hemmeligheten bak suksessen.

Publisert Sist oppdatert

– Hemmeligheten ja, humrer 21-åringen fra Tysse i Samnanger.

– Jeg tror egentlig ikke det er noen store hemmeligheter annet enn å følge nøye med, både på hva dere skriver på united.no og om skadesituasjonen og samtidig følge med på internett og så er det selvsagt også et lite element av flaks og gambling, forklarer Magnus til united.no.

21-åringen, som faktisk debuterte i Tipp laget-konkurransen i 2022/23-sesongen, fikk en pangdebut, og tok innersvingen på alle. Magnus røper at det var faren Knut Reidar som vekket United-interessen i ham. Sammen ser de to alt som er av United-kamper som vises på TV. 

image0 (1)
MESTER: Magnus A. Tveit fra Tysse i Samnanger gikk helt til topps i Tipp laget-konkurransen. Dermed vant han et gavekort på 10 000 kroner fra Supporterklubben og nå frister det med en tur til Manchester, røper 21-åringen.

Premien for seieren i Tipp laget er et gavekort fra Supporterklubben på 10 000 kroner, og selv om den dyktige spåmannen ikke har bestemt seg for hva pengene skal brukes på, er det  særlig én ting som frister.

– Jeg har ikke sett United på Old Trafford, men det kan det bli en endring på nå, smiler Magnus lurt.

Den unge United-supporteren var ikke født da Ole Gunnar Solskjærs skotupp sikret The Treble i 1998/99-sesongen, og har Sir Alex Fergusons avskjedssesong som sitt beste minne.

– Det var en evetyrlig sesong med Robin van Persie, ligagull og en managerlegende som takket av. Selvsagt var det artig med Ole Gunnar Solskjær i managerstolen også, men tiden etter Ferguson har gitt oss en del bølgedaler. Jeg har imidlertid troen på Erik ten Hag og hans prosjekt, sier Magnus som har Bruno Fernandes som sin favorittspiller.

Bruno Fernandes
FAVORITTEN: Bruno Fernandes står høyt i kurs i Samnanger. Og i resten av verden …

– Bruno er en slik spiller du elsker å ha på laget, men som motstanderne misliker. Det er perfekt, smiler Tipp laget-triumfatoren.

Dette ble pallplasseringene i Tipp laget 2022/23-sesongen:

1. plass: Magnus A. Tveit, 650 poeng
Gavekort på 10 000 kroner

2. plass: Ole Morten Kvam, 644 poeng
Gavekort på 5000 kroner

3. plass: Oddvar Taksdal, 643 poeng
Gavekort på 2500 kroner

Supporterklubben gratulerer de dyktige vinnerne og takker alle for innsatsen i sesongen som gikk!

Powered by Labrador CMS