tipplaget202021

Han var den som forstod Solskjær best – nå reiser han til Manchester

Publisert Sist oppdatert

Håvard Pettersen ble vinneren av den store Tipp Laget-konkurransen vår for sesongen 2020/21.

Det betyr at 42-åringen fra øya Leka i Trøndelag satte både Supporterklubben og over 7 000 andre United-supportere på plass i konkurransen.

Dermed vant han en fullt betalt tur for to fra Oslo til Manchester, med hotell og kampbilletter på en valgfri kamp neste sesong.

– Brukte mer tid på det da jeg toppet

– Hva er hemmeligheten? Kjenner du Solskjær personlig?

– Hehe. Nei, dessverre, humrer 42-åringen.

– I starten slang jeg bare inn noen lag på morgenen, men etter fem-seks runder så lå jeg i front. Da begynte jeg å bruke litt tid på det, sjekket ut aviser og forslagene til lag som kom blant annet på Manchester Evening News.

– Det føltes litt kritisk i forbindelse med FA-cupkvartfinalen mot Leicester. Da fikk jeg bare seks poeng, det soleklart dårlige enkeltresultatet, men samtidig traff jeg vel også med hele 11eren sju-åtte ganger, fortsetter han.

Til slutt vant han to poeng foran Marit Mongstad og med Tom-Even Heimstad på 3. plass – tre poeng bak.

Disse to vant gavekort hos Supporterklubben.

United.nos egne tips – våre vurderinger – hadde endt på delt 3. plass, selv om en forglemmelse etter en test gjorde at vi fikk 0 poeng i stedet for de 9 vi skulle hatt på FA-cupkampen mot Leicester. Dermed ble det «bare» 575 poeng offisielt i konkurransen.

– Var det nervøst mot slutten?

– Jeg ledet med to poeng foran siste kamp, og da jeg så at jeg fikk ti poeng så følte jeg meg ganske trygg. Det var ett av uttakene som var ganske overraskende så jeg hadde et sterkt håp da, sier han.

Da konkurransen ble oppdatert viste det seg også at nærmere utfordrer også hadde fått 10 poeng. Dermed beholdt han ledelsen – og sikret seieren.

– Nå håper jeg coronaen spiller på lag slik at det blir kamp til høsten. Jeg ser litt på hjemmekampen mot Aston Villa, sier han.

Supporterklubben gratulerer, og kan også legge til at Tipp Laget fortsetter neste sesong. Da vil resultattips – og dertilhørende poeng for rett resultat og/eller rett tegn (H, U eller B) også gi poeng – noe som skal øke sjansene for å ta igjen de foran.

Vi håper også å få på plass muligheten til å lage egne ligaer hvor du kan konkurrere mot kameratgjengen og andre United-supportere.

Alt dette kommer vi tilbake til nærmere sesongstart.

Powered by Labrador CMS