Mange vil på tur

– Vi merker stor interesse for å reise til Manchester også kommende sesong, sier turansvarlig i Supporterklubben, Jørgen Rangnes, til United.no.

Publisert Sist oppdatert

Onsdagen ble hektisk for klubbadministrasjonen. Ny nettside, nye bestillingsløsninger og debut som flypakkearrangør. Slikt krever sitt.

– Likevel kom vi stort sett i mål, sier Jørgen. Han puster lettet, men innrømmer at hjemmekampen mot Liverpool som vanlig ble en utfordring.

–  ‘Alle’ vil på den og det er umulig å imøtekomme alle bestillingsønskene. Vi har gjort et utvalg, og så får vi håpe at de som ikke fikk plass på denne kampen har funnet seg en annen, sier han, og beklager samtidig at kampen mot Manchester City ikke er blant alternativene i denne omgang.

– Det er kjedelig, både for oss og medlemmene, at City-kampen ble lagt til helgen for finalen i Capital One-cupen (Ligacupen). Det innebærer at vi ikke kan legge den ut for salg før begge klubbene er utslått, eventuelt etter at finalen er avviklet.
Det samme gjelder hjemmekampen mot Hull i april måned. Den kolliderer med en eventuell semifinale i FA-cupen. Så her er det bare å følge med utover høsten og vinteren, oppfordrer Jørgen.

Fortsatt mye ledig

– Ellers er det ennå ledige plasser på de øvrige kampene. Av disse vil høstens kamper mot Chelsea og Arsenal bli utsolgt først. Til Arsenal er vi allerede fulltegnet på hotellpakker, men vi har fortsatt Flypakker til salgs. Til Chelsea vil vi i løpet av dagen i dag (torsdag) bli utsolgt for hotellpakker, mens også her vil det være noen ledige Flypakker.

– Til kamper mot øvrige motstandere er det ennå rikelig med plasser. Vi ser imidlertid at enkelte kamper på denne siden av nyttår selger bra, som WBA, Stoke og ikke minst Newcastle i desember.

Her kan du bestille turer til Manchester Uniteds kamper sesongen 2013/14.

Midtukeoppgjør

– To andre attraktive kamper, Everton og Tottenham, er blitt plassert i midtuke, henholdsvis i desember og første nyttårsdag. Everton på Old Trafford er satt opp tirsdag 3. desember, men vi har en følelse av at den vil bli flyttet til onsdag 4. desember. Her vil det altså være mulighet for en dobbeltkamp med Everton og Newcastle som motstandere i løpet av en tre-firedagersperiode. Også hjemmekampen mot nyopprykkede Cardiff, i slutten av januar, er blitt lagt til midtuke. Hotellpakker til disse kampene, blir lagt ut i dag, torsdag 20. juni.

Champions League

– Vi får mange spørsmål om muligheten til å kombinere en Champions League-kamp med en hjemmekamp i Premier League. Nå forholder det seg slik at trekningen for årets gruppespill i CL skjer torsdag 29. august, og først etter det vil det være mulig å sy sammen et slikt opplegg. Utfra datoene i CL-rundene ser vi at det vil være muligheter for en slik kombinasjon ved flere av de oppsatte PL-kampene.

TV-kamper

– Vi må igjen påpeke at datoene som er kommet nå er foreløpige, og at endringer av tidspunkt innen samme helg vil måtte påregnes for flere av kampene. I første halvdel av juli måned vil TV-selskapene plukke ut sine kamper i perioden frem til 30. november 2013. Deretter vil TV-kampene bli plukket ut måned-for-måned.

Kampbilletter

Når det gjelder dem som kun er ute etter sikre seg kampbilletter, kan det opplyses at vi utover høsten vil legge ut søkeskjema til disse cirka 12 uker før kampene skal spilles. Billetter til hjemmekampene mot Crystal Palace og West Bromwich i september selges fortløpende, mens søkeskjema for kampen mot Chelsea vil bli lagt ut førstkommende mandag, 24. juni.

OBS: Minst én må være medlem

Hovedbestilleren av turen MÅ være medlem, og da må naturligvis også gyldig medlemsnummer for sesongen 2013/14 være tilgjengelig.

For de øvrige i reisefølget (dette gjelder også familiemedlemmer) blir det lagt til kr 498,- på Flypakke og Hotellpakke for alle som ikke kan oppgi gyldig medlemsnummer. Derfor er det et poeng å ta kontroll på alle i reisefølget som er medlemmer, og innhente deres medlemsnummer i forkant. Det vil også være økonomisk gunstigere å melde inn alle i forkant.

Skal du melde inn nye medlemmer kan det gjøres her.

Medlemmer får også benyttet seg av Supporterklubbens rabattavtaler i Manchester.

Vi minner altså om at de av dere som KUN ønsker kampbilletter MÅ være medlem for å kunne få det. Det betyr at søknader på kampbilletter – som også inneholder personer i reisefølget som ikke er medlem – ikke vil bli behandlet.

Vilkår

Vi oppfordrer også alle til å lese gjennom vilkårene for bestilling av våre turprodukter før bestillingen kjøres gjennom. Her finner du blant annet informasjon om eventuell avbestilling, og eventuell flytting av kamper.

Kort oppsummert:

  • Hovedbestiller må være medlem i MUSCS uansett om det skal kjøpes/søkes på Flypakke, Hotellpakke eller Kun kampbillett.
  • Ha medlemsnummer tilgjengelig.
  • For billigst mulig tur må alle reisende være medlem i MUSCS. Meld inn her.
  • For Flypakke og Hotellpakke til Liverpool (kl 11-12.30) og City (kl 14-15.30) blir det søknadsperiode onsdag.
  • Flypakke og Hotellpakke for øvrige kamper legges ut for salg kl 17.
  • For Kun kampbillett blir det lagt ut søknadsskjema for de første hjemmekampene onsdag ettermiddag, og her må alle reisende være medlem i MUSCS.

Her kan du bestille turer til Manchester Uniteds kamper sesongen 2013/14.

OBS: Dersom du skulle støte på problemer i forbindelse med bestilling/billettsøknad, kan du kontakte Jørgen på [email protected] – så skal han gjøre sitt beste for å hjelpe deg.

Følg med på united.no, eller følg oss på twitter og Facebook for å alltid være sikker på å få siste informasjon.

Powered by Labrador CMS