Pogba til topps

Uniteds beste spiller i april, ifølge Supporterklubbens kåring.

Publisert Sist oppdatert

Det er tredje gang denne sesongen at franskmannen sikrer seg denne utmerkelsen, som baserer seg på united.no og -lesernes respektive spillerbørser. Pogba har dermed flere topplasseringer enn noen av sine lagkamerater i kåringen som er inne i sin første sesong.

Merk at Pogba ikke ble kåret til beste spiller i noen av de fem kampene som ble spilt i april. Det som til syvende og sist gjorde utslaget og førte ham helt til topps, var dermed spillerens jevnhet.

Tre mål, to assists

Uniteds omstridte nummer 6 innledet april måned som toneangivende spiller under den fenomenale snuoperasjonen mot City på Etihad. Der scoret han også Uniteds to første mål i 3-2-seieren og ble belønnet med 8.28 av leserne. I likhet med resten av laget var han svak i hjemmemøtet med West Bromwich (0-1), før han avsluttet måneden med sterke opptredener mot Bournemouth (2-0), Tottenham (2-1) og Arsenal (2-1). I sistnevnte kamp var han igjen frempå med scoring.

I tillegg til sine tre aprilfulltreffere, sørget Pogba også for målgivende til Romelu Lukaku mot Bournemouth og Alexis Sánchez mot Tottenham.

Best i enkeltkampene:

Man. City: Alexis Sánchez
West Bromwich: David De Gea
Bournemouth: Chris Smalling
Tottenham: Ander Herrera
Arsenal: Marouane Fellaini

Månedens beste i april:

  1. Paul Pogba, 6.76
  2. David De Gea, 6.66
  3. Alexis Sánchez, 6.65

Månedens beste til nå:

Mars: Marcus Rashford
Februar: Romelu Lukaku
Januar: Paul Pogba
Desember: David De Gea
November: Paul Pogba
Oktober: David De Gea
September: Marouane Fellaini
August: Eric Bailly

Powered by Labrador CMS