Månedens spiller

Supporterklubben har kåret Eric Bailly til Uniteds beste spiller i august.

Publisert Sist oppdatert

Fra og med denne sesongen vil Supporterklubben kåre sin egen Månedens United-spiller. Resultatet av kåringen vil gjenspeile spillernes snittkarakterer etter hver kamp, basert på united.no- og lesernes egen spillerbørs.

Den første som oppnår å gå til topps i denne avstemningen, er altså Eric Bailly. Ivorianeren var som kjent suspendert og måtte stå over månedens første tellende kamp, Supercupfinalen mot Real Madrid, men slo senere knallhardt tilbake. Da fikk han til fulle vist seg som den kompromissløse stopperen han er.

Og ikke bare det — i bortekampen mot Swansea viste 24-åringen at han ikke bare er en kjempe foran eget mål, men også foran motstandernes. Som vi alle helt sikkert husker, var det han som åpnet scoringsballet på Liberty Stadium, ved å komme stormende til og føyse ballen over streken. Dette var for øvrig Eric Baillys første nettkjenning siden overgangen fra Villarreal for vel et år siden.

ERIC BAILLY (ytterst til høyre) tiljubles etter å ha sendt United i føringen mot Swansea.
ERIC BAILLY (ytterst til høyre) tiljubles etter å ha sendt United i føringen mot Swansea.

Etter sin inntreden mot West Ham i Premier League-åpningen var Bailly blant lagets beste spillere i hver eneste kamp. Dette resulterte altså i at han ved månedsslutt tronet helt på toppen med en snittkarakter på 7,56.

Nærmest Bailly i kåringen kommer, ikke særlig overraskende, serbiske Nemanja Matic, mens Marcus Rashford og Paul Pogba følger på de neste plassene. Alle disse oppnår å få se 7-tallet, mens Phil Jones på femteplass har havnet like under det magiske sifferet.

Månedens spiller-kåring i august:

  1. Eric Bailly – 3 kamper, 7,56
  2. Nemanja Matic – 4 kamper, 7,24
  3. Marcus Rashford – 4 kamper,  7,24
  4. Paul Pogba – 4 kamper, 7,1
  5. Phil Jones – 3 kamper, 6,93
Powered by Labrador CMS