Supportercupen 2009

Glem ikke å melde deg på!

Publisert Sist oppdatert

Påmeldingsfristen til Supportercupen 2009 utløper allerede fredag i denne uken – altså den 15. mai. Med andre ord; dersom du er interessert i å delta er du nødt til å melde fra til Supporterklubbens kontaktperson Bjørn Bjørkli – og det fort! Du finner ham på [email protected]

TIL KVARTEN: Vårt andrelag kom lengst i fjor, men måtte gi tapt mot mestrene Blackburn etter straffesparkkonkurranse i kvartfinalen. Foran fra venstre Kenneth Løkås, Magnus Roterud, Ingar R. Ulltveit-Moe, Stig R. Dayanandan og Øystein Urkedal. Bak fra venstre Roger L. Nilsen, Øyvind Stople Sivertsen, Dan Vegard Pedersen, Rasmus Bauck og Kim Werner Ellingjord. Foto: Bjørn Bjørkli

Bli med på Supportercupen!

Etter tre semifinaler på rad har vi blitt slått ut tidligere i Supportercupen de tre siste årene. Men vi satser på å ta skikkelig revansj i år, og DU kan være med på det.

Lørdag 6. juni arrangerer nemlig Supporterunionen for britisk fotball årets cup på Voldsløkka grus i Oslo. Turnering nummer 19 i rekken, og vi stiller nok en gang med to sjuerlag av totalt 40. Målet er endelig å gå til topps, og vi var i semifinalen både i 2003, 2004 og 2005. De tre siste årene har andrelaget kommet lengst, med kvartfinale som best.

For å gjøre det bedre denne gangen trenger vi DIN hjelp. Dersom du er 14 år eller eldre og spiller/har spilt fotball – er det bare å ta kontakt med oss. Kanskje blir du en av de heldige som får spille for United i Supportercupen. Du MÅ være medlem av Supporterklubben, og oppgi medlemsnummer i mailen.

Vår kontaktperson/manager er Bjørn Bjørkli, og han kan nås på e-postadressen [email protected]. Skriv noen linjer med navn, alder, telefon, adresse og e-post – og send mailen innen 15. mai. Nevn også på hvilket nivå du spiller/har spilt.Vi tar kontakt med dem som er aktuelle for turneringen senest 25. mai.

De som ikke hører noe fra oss denne gangen, oppfordres til å prøve igjen neste år. Det er mange som ønsker å spille for United, og alle kan dessverre ikke få være med. Vi gjør oppmerksom på at de som blir tatt ut, må ordne og betale reise og eventuelt opphold selv.

Til tross for brukbar innsats de siste årene, har United tradisjonelt gjort det så som så i Supportercupen. Vi er nummer 13 av 59 lag på maratontabellen, med 23 seire, 11 uavgjorte og hele 35 tap på 69 kamper. Exeter topper klart foran Celtic og Leeds. United 2/3 troner forresten øverst på tabellen for ”reservelagene”. Blackburn vant turneringen i fjor, etter at de slo Wimbledon i finalen. Du kan lese mer om cupen på www.supporterunionen.no.

Powered by Labrador CMS