Røyk ut i kvarten

Den årlige Supportercupen gikk av stabelen på Fornebu i dag, men United måtte nok en gang se seg slått ut i en kvartfinale.

Publisert Sist oppdatert

United stilte som vanlig med to lag i den 44 lag store turneringen som ble avholdt på Snarøya Sportsklubbs nye og flotte anlegg på Fornebu. Førstelaget gikk videre fra gruppespillet som vinnere av sin gruppe, etter å ha slått Exeter 1 (1-0), tapt mot Tottenham 2 (0-2) og seier mot Derby (2-0). I åttendelsfinalen ble det imidlertid for tøft for United 1 mot Blackburn, som med 1-2-tap måtte konstatere at årets Supportercup var over for deres del.

For United 2 gikk det bedre. De slo Aldershot 5-0 og Fulham 3-0, og gikk videre fra gruppespillet tross 1-2-tap mot Exeter 2. I åttendelsfinalen feiet de Nottingham Forest av banen og vant 3-0. Fjorårets mestere, Arsenal, skulle vise seg å bli andrelagets overmenn. United 2 tapte 0-1 i kvartfinalen, og dermed ble det ikke noen semfinale på De røde djevlene i år heller.

– Det virker som om vi ryker ut litt for tidlig, akkurat slik som vi har gjort de siste fem årene, fortalte lagets manager Bjørn Bjørkli.

– Vi har gode spillere og har et bra lag, men vi er akkurat ikke gode nok. Det er litt kjedelig.

– Man kan illustrere det ved at andrelaget tapte knepent 0-1 mot Arsenal, mens førstelaget tapte 1-2 mot Blackburn, og nå spiller de to lagene finale.

Uniteds førstelag røyk ut i åttendelsfinalen.

Powered by Labrador CMS