Ingen suksess i år heller

Det så lenge lyst ut, men heller ikke i år klarte vi å kjempe om seieren i Supportercupen.

Publisert Sist oppdatert

Våre tre lag cruiset gjennom gruppespillet, og vi begynte å drømme om et rent United-oppgjør i finalen. Men den gang ei. Andrelaget kom til kvartfinalen, men der var det brått slutt også for dem.

Men tilbake til gruppespillet. United 1, 2 og 3 vant åtte og spilte èn uavgjort – og fikk en total målforskjell på 28-2! Ikke rart en hardt presset manager fikk forhåpninger.

United 1 slo Wigan 4-1, maratontabelltopp Exeter I 4-0 og Celtic II 5-0. United 2 vant 7-0 mot Nottingham Forest III, 4-0 mot Crystal Palace og 1-0 mot bitre Liverpool II. United 3 var litt mer beskjedne i målprotokollen, men slo både Forest II og Chelsea II 1-0 etter at de åpnet med 1-1 mot Blackburn.

I sluttspillet røk United 1 ut på straffekonk (4-5) etter 0-0 mot Wolverhampton i åttedelsfinalen, mens United 3 tapte 1-2 mot fjorårsvinner Tottenham. United 2 derimot, de slo Celtic 1-0 og var klare for kvartfinalen. Der ble det 0-0 mot Blackbrn, og heller ikke her hadde vi marginene med oss i straffekonken. Igjen ble det 5-4 til våre motstandere.

Dermed ble andrelaget nok en gang best av våre, men vi får det liksom aldri helt til i sluttspillet. Verdt å merke seg er imidlertid at United 2 ikke slapp inn et eneste mål på sine fem kamper, ikke før straffekonken. Og United 1 hadde bare ett baklengs på fire kamper.

Blackburn, som altså både andre- og tredjelaget spilte uavgjort mot, vant årets Supportercup etter 1-0 over Wimbledon i finalen. Manchester City vant bronsefinale-straffekonken mot Wolverhampton. Og vi? Vi nyter de ekte United-guttas store triumfer, og gleder oss til neste år.

Powered by Labrador CMS