Kanskje neste år?

Heller ikke denne gangen vant vi Supportercupen.

Publisert Sist oppdatert

United har fortsatt aldri vunnet Supportercupen, men kanskje kunne dette endelig være året?

Det sier vi til oss selv hvert år, og mener det litt mer for hvert år som går, men heller ikke denne gangen lyktes United-lagene.

Årets turnering finner sted på Nordre Åsen Kunstgress på Skeid, og der startet United-lagene bra. Førstelaget startet med å vinne 4-0 mot Wolves, fulgte opp med 1-0 mot Stoke, før det ble 0-0 mot fjorårsvinner Liverpool 1. Det holdt til en andreplass i gruppa.

Andrelaget vant sin gruppe etter å ha vunnet 2-1 mot både Blackburn og Chelsea 1, før det ble kalasseier 6-0 i siste gruppespillskamp mot et Southampton-lag som muligens var preget av nyheten om at Koeman sannsynligvis reiser til Everton.

United 1 tapte 0-1 i åttendedelsfinalen mot Tottenham, som har vært Uniteds overmenn i finalen tidligere. Dermed var det United 2 vi måtte stole på, men de røk på straffesparkkonkurranse mot Newcastle.

Dermed blir vi ikke vinner i år heller, og får heller satse på å gjøre oss fortjent til troféet neste sesong. Det er også planen til manager Alsing Selnes, som ga følgende kommentar til United.no etter straffesparkkonkurransen:

– Vi prøver igjen til neste år!

lagbilde2
2013: Uniteds finalelag i 2013. Den gang ble det tap i finalen.
Powered by Labrador CMS