– Ville feiret handsmål

Dersom Steven Gerrard hadde fått hjelp av hånden til å score mot Manchester United, ville han ikke ha sagt ifra til dommeren.

Publisert Sist oppdatert

Luis Suarez har igjen havnet i medias søkelys etter at han handset i forkant av målet sitt mot Mansfield i FA-cupen sist helg. Ballen spratt tilfeldigvis opp i hånden på uruguyaneren, som dro klar fordel av situasjonen. Scoringen burde vært annulert, men dommeren godkjente målet.

Suarez sa ingenting. De aller fleste spillerne ville antakeligvis gjort det samme, og nå bekrefter Liverpools kaptein at han er én av dem.

– Hør her, jeg har ikke tenkt til å lyve – selvsagt ville jeg ha feiret. Jeg kan ikke sitte her og si at jeg hadde løpt til en av dommerne og sagt at det var hands på Old Trafford,, sier Gerrard ifølge Daily Mirror.

– Hva ville Wayne Rooney ha gjort? Hva gjorde Roy Carroll da ballen var fire meter over linja? Man så aldri Alex Ferguson eller Carroll si fra til en av dommerne.

– Dette er fotball. Slike ting skjer. Jeg tror ikke Luis handset med vilje, og man så på måten han sparket ballen inn i nettet på at han ventet på at dommeren skulle annulere målet.

Gerrrad antyder at avgjørelser jevner seg ut over en hel sesong.

– Jeg sier ikke det er rett måte å gjøre det på, men har Mansfield aldri hatt flaks eller fått en avgjørelse som kanskje ikke burde gått i deres favør – et offside-mål eller en hands for eksempel?

– Jeg tror ikke målet ville vært en like stor sak om det var Daniel Sturridge som scoret.

Powered by Labrador CMS