Takker for støtten

Steve Kean satte stor pris på støtten han fikk fra Sir Alex Ferguson da det stormet rundt han som verst.

Publisert Sist oppdatert

Det tok ikke mange kampene denne sesongen før Blackburn-fansen krevde Keans hode på et fat. En lang rekke svake resultater gjorde at Kean var bookmakernes favoritt til å ryke. Heldigvis for Kean hadde han støtte to steder: Blackburn-eierne Venky’s og Sir Alex.

Eierne stod ved Keans side og lot han fortsette til tross for store protester fra fansen. SAF har alltid vært en stor fan av å gi managere tid, og i den turbulente perioden fikk Kean også støtte fra Fergie, som slo på tråden til managerkollegaen.

– Under den perioden snakket jeg med han på telefon. Jeg hadde en veldig fin samtale med han, så jeg tar av meg hatten for han for at han tok seg tid til det, sier han ifølge Sporting Life.

– Det betyr svært mye, for man vet hvor travle slike mennesker er, så jeg satte virkelig pris på det.

Mandag venter Blackburn på Ewood Park for Uniteds del. I det motsatte oppgjøret nyttårsaften gikk United på et svært overraskende 2-3-tap – etter å ha knust de blåhvite hele 7-1 på Old Trafford året i forveien. Kean mener de siste kampene tyder på at det kommer til å bli en jevn kamp i Blackburn mandag kveld.

– Vi spilte bra den dagen. Får vi en god start og setter lag under press, skaper vi normalt sett nok sjanser og gir oss selv gode muligheter for å score. Ser man tilbake på de fire siste kampene mot United, har begge lag vunnet én hver og to har endt uavgjort, så jeg tror ikke det kommer til å bli en rolig kamp på Ewood.

Powered by Labrador CMS