Knalltøff start!

Manchester United møter alle lagene som kom på 2.-7. plass i fjor i løpet av de ti første serierundene.

Publisert Sist oppdatert

De som hadde håpet på en relativt lett start på Premier League-sesongen 2011/12 for Machester Uniteds del, må forberede seg på noe helt annet. I løpet av sesongens ti første kamper møter United nemlig alle lagene som plasserte seg på de seks plassene bak United forrige sesong!

Og som om ikke dette skulle være nok: i tillegg til de nevnte kampene, møter United Bolton, Stoke og WBA – alle borte – inn i mellom alle toppkampene de første ti rundene. Dette er alle lag United slet tøft med på bortebane i fjor. Det er med andre ord duket for en historisk tøff sesongåpning for Uniteds del.

Det positive med en denne starten, er at det etterhvert blir noe enklere for den regjerende mesteren – blant annet i den hektiske og viktige juleperioden. Mellom 10. desember og 14. januar møter United Wolves (hjemme), Fulham (borte), Wigan (hjemme), Blackburn (hjemme), Newcastle (borte) og Bolton (hjemme) – en kamprekke som i hvert fall på papiret ikke virker helt uoverkommelig. Med en god start kan dermed United ha et glimrende utgangspunkt for den resterende delen av sesongen.

Uniteds ti første kamper:

August:13. august: West Bromwich (borte)20. august: Tottenham (hjemme)27. august: Arsenal (hjemme)September:10. september: Bolton (borte)17. september: Chelsea (hjemme)24. spetember: Stoke (borte)Oktober:1 Norwich (hjemme)15 Liverpool (borte)22 Man City (hjemme)29 Everton (borte)

HER kan du se hele terminlisten for Premier League sesongen 2011/12.

NB! Kampene vil få nye klokkeslett og datoer når tv-selskapene har sett seg ut hvilke kamper de vil ha. Det kan fortsatt drøye noen uker før disse tidspunktene blir klare, og terminlisten vil også endres i løpet av sesongen.

Powered by Labrador CMS