Scott McTominay tok rollen som både dirigent og solist da United slo Burnley.

David de Gea – 6
Er etter Lennons velplasserte skudd, men det ville nesten vært for mye for langt å forvente at selv spanjolen skulle stanse det. Litt på halvdistanse i feltet, men ellers stødig.

Aaron Wan-Bissaka – 5.5
Tilbake på laget etter at Diogo Dalot har fått tillit de siste kampene. Bommet med mange pasninger og før pause og noen ganger må valgene hans ha satt hjertet i halsen på både lagkamerater og Ralf Rangnick. Spilte seg klart opp etter pause, selv om han fremdeles slet med å ta de rette valgene til tider. Likevel OK.

Eric Bailly – 5.5
Hentet hjem fra Afrika-mesterskapet i full fart og gikk rett inn på laget. Elendig touch i forkant av Aaron Lennons scoring som ga Burnley et lite håp. Den trekker ned, men farten til Bailly ble god å ha på bortelagets kontringer. Gjør mye riktig før han må ut med skade. Hva nå med Afrika-mesterskapet?

Harry Maguire – 6.5
Vesentlig bedre enn mot Newcastle, men det er fremdeles noen unoter å spore hos kapteinen. Skal imidlertid ha ros for hodestyrken i egen boks. Der var Maguire rimelig suveren mot fysisk sterke Burnley-spillere.

Manchester United v Burnley - Premier League
HOLD AN: Harry Maguire i duell med Chris Wood. United-kapteinen hevet seg betydelig etter kampen mot Newcastle.

Luke Shaw – 7
Den glimrende pasningen til Cristiano Ronaldo etter bare knappe seks minutter må ha vært som musikk i Ralf Rangnicks tyske ører. Herlig raid etter knappe 20 minutter og var nær ved å doble ledelsen. Gjør en solid jobb, og nå er det definitivt kamp om venstrebacken igjen. Alex Telles, watch out!

Nemanja Matic – 6
Inn for Fred som var meget svak mot Newcastle. Gjør jobben uten å briljere, men kunne, og kanskje burde, stanset Lennon før reduseringen. Uniteds midtbane fungerte bra med duoen Matic og McTominay.

Scott McTominay – 8.5
Banens gigant! Hadde en del å revansjere etter Newcastle-kampen, og brukte bare snaue åtte minutter på å sende United i ledelsen etter et solid angrep av United. Det er også hans skudd Ronaldo setter inn returen på da Uniteds tredje mål var et faktum. Fremstår som en kreativ drivkraft på midten og spiller frem lagkameratene til gode muligheter. Elegant i spillet etter pause, og nær ved å sette ytterligere et langskudd. Sendte avgårde fyrverkeriet en dag for tidlig. Bunnsolid.

SM'
GIGANTEN: Scott McTominay sendte United i føringen og fortsatte storspillet utover i kampen.

Jadon Sancho – 7
Viste hvor dødelig effektiv han kan være om han får ørsmå rom å boltre seg på i 16-meteren. Avslutningen var innom Ben Mee, men det er uansett Sancho som fortjener kreditten for scoringen. Ikke alltid like synlig uten ball, men det skjer alltid noe rundt ham når han er i nærheten av ballen.

Mason Greenwood – 6.5
Fortjener ros for å ha både overblikk og is i magen for jobben han gjør i forkant av 1-0-scoringen til McTominay. Klar forbedring fra Newcastle-kampen. Erstattet av Diogo Dalot på tampen.

KLAR FORBEDRING: Både Mason Greenwood og United viste seg fra en helt annen side mot Burnley enn det tilfellet var i den fæle kampen mot Newcastle.

Edinson Cavani – 6
Fikk muligheten fra start. Det ble en grei nok kamp av veteranspissen. Jobber og sliter, men virket litt rusten til tider. Gir imidlertid United en ny dimensjon i angrep. Vi har neppe sett Cavani og Ronaldo i tospann på topp for siste gang.

Cristiano Ronaldo – 7
Brant en enorm sjanse tidlig i kampen, men virket mer løpsvillig og spillesugen enn på lenge. Har neppe scoret et enklere mål enn 3-0-scoringen han dyttet inn i det åpne målet. Det han fortjener mest ros for i den situasjonen har at han holdt seg de nødvendige centimeterne på riktig side av offside-grensen. Positiv i det meste han gjorde, og da satt også smilet løst etter kampslutt.

ENKEL SCORING: Cristiano Ronaldo kaster et kjapt blikk mot assistentdommeren som holdt flagget nede. Dermed var 3-0 et faktum.

Raphaël Varane – 6

Gjør jobben han er satt til som Baillys erstatter. Unngikk skade og fikk noen nye minutter.

Diogo Dalot og Fred spilte ikke lenge nok til å få karakter.