Sheriff Tiraspol v Manchester United: Group E - UEFA Europa League

«Rett og slett helt sheriff»

Publisert Sist oppdatert

Sett din egen børs her:

David de Gea – 6

Foruten det ekle tilbakespillet fra Dalot tidlig i kampen, blir sisteskansen knapt satt på en eneste prøve. Har god kontroll når han for første gang – etter 74 minutter – får et skudd på mål. Samarbeidet med backrekken gjennom kampen fungerer imidlertid som det skal på de få prøvene de settes på.

Diogo Dalot – 7
God kontroll og aggressiv defensivt og angrepsvillig og initiativrik offensivt. Skaffer straffesparket før 2-0 etter et strålende løp inn bak mostanderens back og kunne fort hatt én målgivende til etter et godt innlegg til Bruno Fernandes. Byttes ut for Shaw etter 69 minutter.

Raphael Varane – 7

Bunnsolid og har full kontroll bakerst i tospann med stoppermakker Martinez. En stopper og et stopperpar vi kan sette vår lit til.

Lisandro Martinez – 7,5
Det er en nytelse å se argentineren i aksjon. Stilner også kritikerne i dag ved å være dominerende i duellspillet både langs bakken og i luften. Med ball er han både rolig som skjæra på tunet, iskald og fornuftig. Såvidt undertegnede kunne registrere spiller han en feilfri kamp – riktignok mot et tamt hjemmelag. Men Martinez rydder unna alt han skal og bidrar positivt i banespillet. Rett og slett helt sheriff.

Tyrell Malacia – 6
Innstillingen er alle tiders, men aggressiviteten – som i utgangspunktet er noe positivt – tar litt overhånd noen ganger. Høres kanskje i overkant streng ut her, men synes også at han sliter litt med vurderingsevnen i enkelte situasjoner – spesielt når han må ta raske avgjørelser om hvorvidt han skal støte eller falle av. Avslutter en kamp helt på det jevne som høyreback når Dalot får hvile og Shaw kommer inn.

Rettelse: I en tidligere utgave av spillerbørsen, skrev journalisten at Tyrell Malacia fikk et tidlig gult kort. Det var feil og er dermed rettet opp i. Beklager feilen.

Scott McTominay – 6
Jobber og sliter og skal ha ros for det. Ikke spesielt mye involvert i banespillet grunnet naturlig arbeidsfordeling på midten, men velger det fornuftige og virker å ha selvtilliten i orden når han havner i kinkige situasjoner. Byttes ut i pausen til fordel for Casemiro.

Christian Eriksen – 7
Helt usynlig frem til han nærmest ut av intet slår en kamuflert og typisk Eriksen-pasning til Jadon Sancho på ledermålet. Ikke alltid like lett å legge merke til, men dansken har tilsynelatende en usynlig tryllehatt på seg. Synes alt han foretar seg er gjennomtenkt, og på en eller annen måte er han nesten alltid også involvert i forbindelse med at det skapes sjanser – enten med den forløsende pasningen fra dypt i banen eller ved å være tredje sist eller nest sist. Kunne fort hatt hvert fall én målgivende til.

Antony – 6
Jobber samvittighetsfullt defensivt og viser nok en gang at han på ingen måte er noen luksusspiller. Byr tidvis på tekniske finesser og viser at han har en fin fot når han både er rask, smart og god når han serverer Ronaldo på et frispark. Totalt sett blir han imidlertid litt for usynlig i litt for lange perioder. Glimtene er der, men det må være lov å ønske seg mer enn dette.

Bruno Fernandes – 7
Jobber som vanlig sokkene av seg og viser nok en gang hvorfor han fortjener kapteinsbindet rundt armen. Før straffesparket er det han som slår den geniale pasningen til Diogo Dalot – og i 2. omgang er rollene snudd når Dalot serverer til Bruno, som fort kunne fått med seg en scoring.

Jadon Sancho – 7
1-0-scoringen, der han iskaldt finter skudd før han triller den med venstrefoten nede i hjørnet, er aldeles glimrende. Er også svært nære ved å bli tomålsscorer når han serveres av Antony og avslutningen blir reddet på målstreken. Blir usynlig i perioder, men absolutt tilbake på rett spor!

sanmal
TILBAKE PÅ SCORINGSLISTEN: Jadon Sancho.

Cristiano Ronaldo – 6,5
Scorer sitt første Europa League-mål og gjør endelig slutt på måltørken når han får muligheten og er iskald fra ellevemetersmerket. Er initiativrik og prøver hele tiden – uten at han dermed lykkes med alt. Kunne hatt hvert fall én scoring til etter gjennomspillet fra Antony tidligere i kampen, der han på utypisk vis blåser ballen over fra god posisjon. Tas av etter 81 minutter til fordel for Anthony Elanga.

Casemiro – 6,5
Kommer inn for Scott McTominay i pausen og tar umiddelbart for seg i duellene. Kontrastene mellom roen og den tilsynelatende hvilepulsen han viser med  ball og den enorme aggressiviteten han har uten er både enorm og aldeles nydelig å se på. Oppløftende fra brasilianeren etter en prestasjon under pari sist, men har fremdeles mer å gå på.

Luke Shaw –
Kommer inn for Diogo Dalot, men rekker ikke allverdens på de 20 minuttene han får. Har noen fine initiativ og blir med offensivt  – uten at det resulterer i noe.

Anthony Elanga –
Kommer inn for Ronaldo etter 81 minutter. For kort tid til å bli vurdert.

Alejandro Garnacho –
Kommer inn for Antony helt på tampen. For kort tid til å bli vurdert.

Harry Maguire –
Kommer inn for Lisandro Martinez på tampen. For kort tid til å bli vurdert.

Powered by Labrador CMS