Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

David de Gea – 6,5
Ikke satt på prøve før pause. Bortelaget kom riktignok til tre gode sjanser, men alle endte utenfor stengene til spanjolen. Må ta sin del av skylda for trøstemålet som skapte litt uro etter pause, men skal da også ha for noen fine redninger. Skal også ha for trygt spill med beina.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0 (ut for Williams 59)
Skarp med ball og solid uten. Også presis i oppspillsfasen, noe som bidro til flere gode overganger for United.

Victor Lindelöf – 6,5 (ut for Tuanzebe 46)
En fantastisk ball i bakrom til Rashford endte med straffe og 3-0 og også et par andre gode pasninger inn i rom. Samtidig også en feilpasning som endte med sjanse imot, og også overspilt (sammen med AWB) på venstresiden én gang.

Harry Maguire – 6,5
Helt greit. Savnet enda mer tilstedeværelse, spesielt da United ble satt under press, men blokkerte en nestenscoring for tyrkerne og hadde flere andre klareringer, men var også i trøbbel. Nesten offensivt også noen ganger.

Alex Telles – 7,5
Det viktigste: FOR en dødballsfot. Gang på gang gode cornere og frispark. Først før 1-0. Fikk også vist frem innleggsfoten før 2-0, selv om det måtte en keepertabbe til for at det ble mål. Kastet seg i angrep gang på gang, herlig angrepsvilje og sjelden utfordret defensivt denne gangen.

Fred – 7,0
Vant ballen flere ganger på midten, spesielt i Uniteds veldig gode innledning på kampen. Svært viktig for at vi gikk opp i 3-0-ledelsen, selv om han ikke klarte å fullføre like bra.

Donny van de Beek – 7,5
Fred stod for gjenvinningene, og Van de Beek Bommet ikke på én eneste entouch-pasning i oppspilsfasen den første halvtimen, da United spilte seg gjennom tyrkernes press om og om og om og om igjen. Det ble litt mer upresist etter hvert, også med feilpasninger, men personlig elsket jeg entouch-fotballen hans, som jeg mener ga oss voldsomt mye mer enn vi tapte på noen feilpasninger i denne kampen. Også veldig god pasning i forkant av 4-1.

Marcus Rashford – 8,0 (ut for Greenwood 59)
Og plutselig var United farlig fra høyrekanten denne sesongen. Herlig raid før straffen som han selv ordnet 3-0 med. Kunne scoret allerede etter to minutter, og var flere ganger involvert i herlig kombinasjonsspill offensivt. Kan Rashford bli «vår Jadon Sancho» utover?

Bruno Fernandes – 9,0 (ut for James 59)
Var kanskje verdens beste fotballspiller de første 20-25 minuttene. Lyktes med absolutt alt – hælflikker, pasninger og kronet det hele med en rakett i krysset til 1-0 og deretter 2-0 etter en keepertabbe. Arbeidsinnsatsen som alltid også på topp. Ikke like skarp etterpå, men da var kampen allerede avgjort. Burde egentlig også fått pluss for å gi bort hat trick-sjansen sin for å gi Rashford straffen.

Anthony Martial – 7,0 (ut for Matic 82)
Veldig aktiv innledningsvis, da han lekte seg med dribleriene sine. Også involvert før Telles slo inn i det som endte med 2-0. Spilte seg litt ned etter pause, men det gledet meg også å se franskmannen gjøre tunge defensive løp på 3-0 og 3-1 i 2. omgang.

Edinson Cavani – 7,0
Involvert før 2-0, 4-1 og på et par andre sjanser, men kom aldri til avslutning selv i Uniteds gode periode da det var andre spillere som stjal showet da, og ikke god da han fikk noen muligheter senere. Jeg hadde ham på 7,5 etter Uniteds gode periode, men kvaliteten i det han gjorde og noen valg på senere sjanser trakk det hele ned til en svak 7er hos meg.

Axel Tuanzebe – 5,5 (inn for Lindelöf 46)
Variabel. Tok for seg i et par dueller, men slet også og pådro seg et gult kort som gjør at han er ute av neste kamp. Dette var ikke nok til å true Lindelöf.

Mason Greenwood – 6,5 (inn for Fernandes 59)
Veldig aktiv innledningsvis, for egoistisk, men utgjorde samtidig en forskjell, noe man ønsker fra innbytterne sine. Slet så en liten periode før et flott forarbeid til James’ 4-1-mål.

Daniel James – 6,0 (inn for Rashford 59)
For variabel. Rykket seg flott fri en gang uten at det endte med noe, og scoret sikkert alene med keeper på overtid, men gikk seg også fast andre ganger. Han var sånn sett som den James vi har blitt kjent med.

Brandon Williams – 5,5 (inn for Wan-Bissaka 59)
Hadde nok med å få kontroll defensivt, spesielt siden United slet i en periode etter byttene sine. Helt grei jobb, men intet mer. Ikke lett å bli klok på det siden United som kollektiv ikke var det helt store i en lengre periode etter at han kom innpå.

Nemanja Matic (inn for Martial 82) spilte for kort tid til å få karakter.