«Nå kan signeringen allerede kalles en suksess»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 9,0
DEN redningen da Saint-Maximin driblet Dalot i pølsebua, fortsatt på 0-0, var strålende og ekstremt viktig. God med beina også, blant annet med et herlig utspill til Rashford i bakrom. Rett og slett fantastisk, og bare passende at han med nullen nå har flest nuller som keeper i hele Uniteds historie.

Diogo Dalot – 6,0 (ut mot Wan-Bissaka 46)
Fikk kjørt seg et par ganger mot Saint-Maximin, første gang fikk han gult kort, så var dt pølsebua på Newcastles første store sjanse. Samtidig så hadde han faktisk ganske så god kontroll ellers, og var sentral etter et flott angrep tidlig i 1. omgang. Det kan ikke være sånn at et gult kort midt på banen og å ha blitt lurt en gang av en så driblesterk spiller som Saint-Maximin automatisk betyr at du er dårlig. Mange kunne gått på den finta. Likevel korrekt – og smart – byttet ut, med et så sterkt alternativ som Wan-Bissaka på benken.

Raphaël Varane – 8,5
Strålende. Var den som ryddet unna da Newcastle slengte av gård et par innlegg tidlig, og alltid der han burde være defensivt – selv i den mer hektiske 2. omgangen.

Lisandro Martinez – 8,5
Måtte spille en time med et rødlig skjær av blod i hodet etter en tøff duell i United-feltet.  Langt på vei som Varane – feilfri i duellspillet – og alltid oppmerksom, blant annet da Joelinton fyrte løs og argentineren blokkerte i 2. omgang.

lism

Luke Shaw – 7,5
Tapte hodeduellen da Newcastle kom til sin andre sjanse i kampen like før pause, og slet sammen med lagkameratene litt med å stenge igjen for Trippier på siden. Jeg ser det imidlertid mer som en lagtaktisk greie. Shaw var trygg nok med ball, og skal ha pluss for et strålende frispark før 1-0 og for å spille med selvtillit i all faser.

Casemiro – 8,5
Ren klasse igjen. Spesielt før pause, da kampen ble avgjort. Det har vært mange kamper han har vært god i, men scorer det ekstremt viktige 1-0-målet, vinner dueller og er litt overalt og får også et bein inn i det meste. Dermed så sentral og det i en så stor kamp. Det må belønnes – selv om han ble litt mindre sentral i en mer hesblesende 2. omgang.

Fred – 6,0 (ut mot Sabitzer 69)
Kjempet, som alle, hele veien og over hele banen, men denne gangen ble det kun det.

Antony – 7,5 (ut mot Sancho 82)
Holdt lekestue med Dan Burn i deler av 1. omgang, men det som nesten imponerte meg mest var innsatsen, og et par viktige gjenvinninger.

ant2

Bruno Fernandes – 7,0
Han er alltid en lagspiller, men her fikk vi KRIGEREN Bruno Fernandes. Bruno tok den kampen da det for en gangs skyld andre spillere som stod for kreativiteten. Fikk et par gode kontringsmuligheter mot slutten, men uten å treffe med pasningene eller avslutningene da. Vurderte å straffe ham for det, med å dra ham ned med 0,5, spesielt da han ble grådig på overtid, men synes totalen fortjener 7-tallet først.

Marcus Rashford – 8,0 (ut mot Maguire 88)
United slet innledningsvis med å involvere ham i kampen, men hver eneste gang de klarte det så ble det egentlig farlig. Startet og avsluttet egentlig 2-0-angrepet også – og var igjen en konstant trussel.

Wout Weghorst – 8,0 (ut mot McTominay 69)
Tenk at vi fikk hans beste United-kamp i finalen. Med denne prestasjonen i denne kampen kan man langt på vei kalle utlånet en suksess – uansett. Veldig sentral, løp som en helt hele veien, men traff med mange av touchene og fant seg hele tiden rom til å motta ball og sånn sett være viktig. Kunne scoret tidlig med et skudd som ble reddet, gjorde forarbeidet til 2-0 og kunne scoret med et langskudd like før pause.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0 (inn for Dalot 46)
Gjorde United bedre. Det betyr ikke at han gjorde Saint-Maximin helt ufarlig, men han fikk ofte en viktig fot inn i dueller – og var faktisk også med offensivt.