Ron

«Mr. Champions League holder egenhendig håpet om fjerdeplass i live»

David de Gea – 6,5

God og viktig når han hindrer Pukki i å gi United en marerittstart bare minutter inn i kampen. Resten av førsteomgangen er han stort sett arbeidsløs, før han er sjanseløs på reduseringen. 2-2 kommer i keeperhjørnet, men det er også en god avslutning. Kjemperedning når han stopper Dowells forsøk på å gjøre 3-2.

Solid kamp.

Diogo Dalot – 6,0

Setter opp Lingard til en kjempesjanse som ikke går i mål, men må også selv ta på seg noe av ansvaret når United spilles over på hans side før 2-1. Jobber seg dog inn igjen med noen viktige defensive involveringer.

Victor Lindelöf – 6,5

Flere bunnsolide inngripener i første omgang, spesielt når han kaster seg inn og redder en da noe offensiv Dalot. Den i forsvarslinja som har minst å unnskylde seg for etter 2-1-scoringen, men slipper Pukki bak seg på 2-2.

Likevel den mest patente i lørdagens United-forsvar.

Manchester United v Norwich City - Premier League

Harry Maguire – 6,0

I all hovedsak solid, sterk og løsningsorientert gjennom førsteomgangen, før han rykker ut og etterlater seg et stort forsvarshull på 2-1. Del av et United-forsvar som ikke alltid henger med etter pause.

Alex Telles – 6,0 (ut mot Rashford 74)

Mye delaktig i det United skaper i åpningen, men blir også spilt over på den store sjansen til Pukki. Mister oversikten bak seg på 2-1, og 2-2 kommer også i hullet han etterlater seg. Trekkes opp for den nydelige corneren før 2-0.

Paul Pogba – 6,0 (ut mot Mata 74)

Viser mye av hva han har å by på i første omgang – teknikk, finesse, styrke og pasninger. Er den mest toneangivende på United-midtbanen før pause.

Samtidig er han åpenbart ikke best når han er den med mest defensivt ansvar, noe som blir tydelig etter pause, når United ikke henger sammen. Tas av til pipekonsert etter 74.

GettyImages-1391790746

Jesse Lingard – 5,5 (ut mot Matic 63)

Spiller fra start for første gang på åtte kamper, i det som antakeligvis blir en av hans siste i United-trøya. Bærer preg av manglende kamprytme og kanskje også noe manglende selvtillit.

Lager unødvendig frispark i god innleggsposisjon for Norwich og brenner en god sjanse før pause. Etter pause er han leken når han setter opp Ronaldo med hælen, men det er likevel et forståelig bytte når han tas av litt etter timen på 2-2.

Bruno Fernandes – 5,0

Del av et United-angrep som styrer kampen i store deler av førsteomgangen, uten at han selv klarer å sette sitt preg på kampen. Har deretter noen helt uforståelige balltap som holder på å gi Norwich gode muligheter.

Vi er vant til at maestroen fra portugisiske Maia spiller med risiko, men her fører det nærmest til større sjanser for motstanderen enn for United.

Jadon Sancho – 6,0

Et aktivum i den første omgangen. Pådriver i kombinasjonsspillet, leverer friske finter og noen halvgode skuddforsøk. Forsvinner utover andreomgangen og ender uten målpoeng for fjerde kamp på rad.

Cristiano Ronaldo – 9,5

Kan sende en stor takk til Elanga for 1-0, men du jo må score noen sånne også dersom du skal opp i 800 karrieremål. 2-0 er så klassisk Ronaldo som du får det. 3-0 er bare magisk. Har han scoret estetisk finere frisparkmål? Ja. Men det er det absolutt ingen på Old Trafford eller i de tusen røde hjem som bryr seg om.

United har scoret fire hat trick i Premier League siden Sir Alex. Ronaldo står for to av dem, og det har han gjort på én sesong.

Mr. Champions League holder egenhendig fjerdeplasshåpet i live for United.

Anthony Elanga – 7,0

Biter seg fast og nekter å gi slipp i forkant av 1-0-scoringen.  Skal ha store deler av æren for den. Bør også være mulig for tenåringen å få i hvert fall én målgivende til etter å ha satt opp Lingard og Sancho. Dessverre finner ingen av dem nettmaskene.

Mer anonym i andreomgang, men skaffer frisparket som 17 år eldre Ronaldo smeller i mål.