Sett din egen børs her:

David de Gea – 6,0
Ingenting å gjøre før pause, holdt på å bomme på en utrusning etter pause og igjen noe variabel med beina. Begynte med å slå presist til Eriksen på 40 meter, før mer usikkert like etter.

Aaron Wan-Bissaka – 6,5
Et aktivum offensivt innledningsvis, sammen med Antony, men uten at det ble noe av det akkurat da. Defensivt i noe trøbbel, men også et par gode inngripener – spesielt etter pause i egen boks. Hadde også noen bedre perioder hvor han bidro offensivt de siste 45, og det er ikke hver kamp Wan-Bissaka er en mer offensiv trussel enn Luke Shaw.

Raphaël Varane – 6,5 (ut mot Maguire 81)
Gode posisjoner i egen boks på innlegg imot gjennom hele kampen, det ga en trygghet, også en flott demping på hel volley på en Wolves-langpasning etter pause, men ga også bort to unødvendige cornere og krydret et noe rart comeback med et skudd fra langt og skrått hold milevis utenfor.

vvva

Victor Lindelöf – 6,5
Solid igjen. Klarte også å bryte høyt, slik at United kunne fortsette å dominere noen ganger.

Luke Shaw – 6,0
At det var et nydelig returløp etter egen corner som var det mest merkbare før pause sier det meste. Ganske god kontroll på sin side de første 45, men overspilt noen ganger etter hvilen. Heller ikke så altfor mye med offensivt.

Casemiro – 6,0
Et par flotte pasninger, men ganske så usynlig totalt sett og igjen variabel. Alt fra små og litt lengre ok pasninger til det mer uforståelige. Måtte tåle et gult kort før pause.

casss

Christian Eriksen – 6,0 (ut mot Fred 81)
Mye av det samme som Casemiro. Viste frem pasningsfoten et par ganger, men også et par skudd utenfor.

Antony – 7,5
Svært aktiv denne gangen, og for meg Uniteds beste selv om uttellingen og noen valg absolutt burde vært bedre. Involvert i alle Uniteds fire sjanser fra åpent spill før pause. Først et skudd plassert like utenfor og så en heading da han burde scoret eller i alle fall tvunget keeper til redning, før han så var uegoistisk og spilte til Martial som satte 1-0. Til slutt et herlig raid som skapte en farlighet, men hvor hans eget fart nok følte til at han mistet oversikten over at han burde ha sentret tidligere. Hadde også et skudd i utsiden av stolperoten etter pause, et skudd i siste minutt som så vidt ble reddet til pause og kunne fått assist på Casemiro-skuddet som nesten ga 2-0. Dette burde likevel Antony fått enda mer ut av det, han burde vært kampens soleklart tore spiller, men jeg velger likevel mer å belønne det at han var så involvert mer enn å straffe ham for at noen av valgene og uttellingen burde vært mye bedre.

Bruno Fernandes – 6,5
Har absolutt hatt en haug med kamper han har vært bedre i, men samtidig tidvis flink til å finne plass i mellomrommet – noe som også skjedde da han var tredje sist på 1-0-målet. Også en fin pasning i bakrom og assist til Garnachos 2-0, men synes til slutt at det likevel, som for så mange andre, ble for lite ut av det for Bruno totalt sett. Det var veldig mye i Uniteds offensiv som ikke akkurat gnistret lørdag.

Jadon Sancho – 5,5 (ut mot Garnacho 81)
Fjerde sist på 1-0-målet, mye ball i gode posisjoner, men samtidig egentlig svært lite ut av det, selv om han hadde en glimrende gjenvinning som kunne ført til noe stort etter pause og også et skudd etter 73 minutter som kunne gitt 2-0.

Anthony Martial – 6,0 (ut mot Weghorst 69)
Slet fælt innledningvis med å finne posisjonen i et United-lag som småspilte og sjelden slo inn i boks, heller aldri veldig god med mann i rygg, men fant noe mer rom etter 1-0-scoringen, som han fikk sette i hjørnet etter at keeper var utspilt fra Antonys pasning. Scoringen til tross – selve prestasjonen var under pari.

Wout Weghorst – 6,0 (inn for Martial 69)
Kunne fått målgivende da Sancho skjøt hardt mot nærmeste stolpe etter 73 minutter, og kunne nesten scoret på en corner ti minutter etter. I motsetning til en del andre så var det aldri tvil om at han ga alt da han kom innpå.

Harry Maguire (inn for Varane 81), Alejandro Garnacho (inn for Sancho 81) og Fred (inn for Eriksen 81) spilte for kort tid til å få karakter.