– Her skulle du vært den store forskjellen, Anthony

Her er spillerbørsen etter den meget frustrerende kampen mot Crystal Palace.

MERK: Du kan gi din egen spillerbørs til gutta under denne børsen.

David de Gea – 5
En ekkel kamp for keeperen. Nesten ingenting å gjøre foruten de avgjørende situasjonene. Sjanseløs på 0-1 og dermed baklengs første gang Palace nærmet seg 16-meteren – før en bra avklaring da bortelaget fikk en sjanse like etter. Så altfor enkel baklengs ved nærmere stolpe på den avgjørende scoringen, et skudd man må forvente at han tar. Sånn sett syndebukk – selv om skuddet var hardt.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Ok start, da bunnsolid igjen og et par gode kombinasjoner med James offensivt, men offensiven forsvant og utover i kampen så han plutselig også menneskelig ut også. Det betyr ikke at han var dårlig. Det betyr bare at han ikke var umulig å møte for bortelaget. Så spilte seg først opp til 6,5, før han spilte seg ned igjen.

Victor Lindelöf – 5,5
Beklager, Victor, men du taper den avgjørende duellen før 0-1, et mål som endret alt i denne kampen, og det trekkes du 0,5 poeng for. Resten var greit nok, som forventet.

Harry Maguire – 5,5
Variabel. Sentral i det oppbyggende spillet, og serverte et par fine pasninger, spesielt ut mot venstre, men har også noen feilpasninger og skulle selvsagt luktet at partneren kunne tape duellen før 0-1. Det trekker jeg ham et helt poeng for. Er på kanten å trekkes helt ned til en 5er, men synes ikke at totalen er så ille at han fortjener det – tross poengtrekket på 0-1.

Luke Shaw – 6 (ut mot Young 34)
Ut med mistenkt strekk. Bra involvert offensivt i Uniteds største sjanse offensivt, men ikke så mye å si ellers, da Palace egentlig ikke skapte noe med unntak av målet i de minuttene han var på banen.

Scott McTominay – 6 (ut for Mata 85)
Variabel. For variabel. Et par meget svake pasninger, et par gode taklinger. Klart pluss for å skaffe straffesparket som kunne gitt 1-1 og spilte seg også opp utover i 2. omgang, men en høyst middels kamp. En svak 6er i mine øyne totalt sett.

Paul Pogba – 6
Variabel før pause, litt for variabel for min svak, og hadde da egentlig spilt seg ned. God etter hvilen, selv om han mistet ballen som til slutt endte med 1-2-tap. Tok da tak i kampen, men med avgjørende ballmist før 1-2 – og den 1. omgangen – så sliter jeg med å komme høyere en startkarakteren 6, selv om 6eren er sterk.

Daniel James – 6,5
Hadde Uniteds største sjanse de første 45 med et skudd som ble blokkert, men direkte god da han ble flyttet over på venstrekanten. En trussel nesten hver gang han fikk ballen. Nok en gang utsatt for et overgrep av dommeren da han feilaktig fikk gult for filming, men en nydelig 1-1-scoring.

Jesse Lingard – 5 (ut for Greenwood 56)
Blir tatt hardt og ulovlig på et par gode overgangsmuligheter, men også et par svake mottak i trengte situasjoner og dermed ble det nok en frustrerende kamp for Lingard. Posisjonen hans virker nå veldig utsatt.

Marcus Rashford – 5,5
Frustrerende 1. omgang, litt perifer ute til venstre. Mye bedre med da James overtok venstrekanten og han fikk sjansen mer sentralt, men samtidig en straffebom som blir helt ødeleggende for United. Det er ett spark, men et avgjørende spark, som jeg trekker ham ett helt poeng for.

Anthony Martial – 6,5
Avsluttet kampen tydelig skadet, og slet mot forsvarsmuren til Palace. Samtidig jobbet han hele veien og glem ikke at han også leverte som følger: Et glimrende touch skulle gitt rødt kort til Palace-forsvareren da han var på vei alene mot keeper. Et glimrende touch skulle gitt en soleklar straffe etter pause – og ett glimrende touch bidro til at vi fikk straffen som Rashford dessverre misbrukte. Hadde dommeren gjort jobben sin ville han altså vært sentral i to straffer og et rødt kort – som normalt ville gitt ham stjernestatus. La oss håpe skaden ikke er alvorlig.

Ashley Young – 6 (inn for Luke Shaw 34)
Fikk en real rundtur av Zaha i 1. omgang, men et positivt innhopp. Bidrar godt offensivt, samtidig som han gjør en godkjent jobb defensivt. En sterk 6er som lukter på 6,5.

Mason Greenwood – 5,5 (inn for Lingard 56)
Smart pasning i forkant av straffen, men dessverre så slet han med å utgjøre en forskjell – og å bli nok involvert – i innhoppet sitt.

Juan Mata, inn for McTominay i 85. minutt, spilte for kort tid til å få karakter.