«Endelig var han tilbake som en gigant»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 7,0
Bunnsolid med beina, både kort og langt og på rett plass ved stolpen den ene gangen Villa kom til sjanse før pause. Også ute en gang som sweeper-keeper, det ser man ikke så ofte.

Diogo Dalot – 7,0
Ganske lite med offensivt jeg så mest en deilig crossball til Sancho før Casemiro smalt ballen i tverrligger og et nedtak etter pause før Rashford nesten danset seg gjennom alene med keeper, men hadde samtidig, med et bittelite unntak (som ikke ble farlig), nesten alltid kontroll på sin back. Var også hardt oppi Watkins den ene gangen det var fare på ferde bakover.

Victor Lindelöf – 8,5
Feilfri og trygg defensivt før pause, og også en flott ball i bakrom som nesten sendte Rashford alene med keeper. Stod også frem etter pause i eget felt da det var fare på ferde, ikke minst med en vanvittig heading på egen målstrek cirka ti minutter før full tid.

Luke Shaw – 8,0
Mye som Lindelöf. Villa kom til en sjanse før pause, men Shaw var god i duellspillet, god i pasningsspillet og igjen dyktig til å forstå utnyttelsen av rom, slik at United nesten hele tiden spilte seg ut av og gjennom press.

Tyrell Malacia – 7,5
Revansje. Stengte igjen på sin side, og krydret det hele med en herlig takling én mot én som sistemann og én mot én mot Young, da det kunne blitt farlig om han mislyktes. Var etter pause også veldig dyktig til å utnytte rom da Young fulgte Sancho litt tilbake i banen. Gult kort.

maalaa

Casemiro – 9,0
Endelig. Han er tilbake! Har fått litt kritikk i det siste, men en gigant de første 45, og fullførte meget bra etter pause. Jeg hadde nærmere ti klare plusser bare i 1. omgang. Det er sjeldent. Jeg så en liten feilpasning etter 32 minutter, men ellers vant han – gjennom hele kampen – dueller høyt og lavt i banen, serverte pasninger over hele linja, kontrollerte kampen, kunne også scoret da han traff tverliggeren, involvert i den store tidlige sjansen til Sabitzer og var også mannen som headet Rashford gjennom før 1-0.

Christian Eriksen – 7,5 (ut mot Fred 76)
United var et velfungerende maskineri før pause, med ni store eller nesten-muligheter, og dansken var sentral i det. Fant alltid rom og lagkamerater, og holdt denne gangen i alle de 76 minuttene han fikk.

Bruno Fernandes – 7,5
Høyrekant denne gangen, men deilig scoring, da han fulgte på på Rashford-returen, spilte også gjennom til Rashfords store sjanse tidlig og var viktig både i presspillet og defensiven på sin side, samtidig som han hele tiden var en av dem som enten gikk i bakrom eller truet bakrom med pasninger.

brrru1

Marcel Sabitzer – 7,0 (ut mot Maguire 86)
Kunne scoret tidlig, og var viktig for et United som tok kontroll, var aggressive, truet bakrom og hele tiden skapte trøbbel for Villa. Også en strålende gjenvinning før pause, som kunne ført til mål hvis ikke Rashford slo en feilpasning rett etter. Skal også ha for defensiv innsats, og hadde en viktig blokkering ti minutter før full tid.

Jadon Sancho – 6,0 (ut mot Sancho 76)
Trakk seg fra noen dueller, gjorde noen feilvalg, ble stående i offside litt unødvendig et par ganger, men kunne fått assist da Casemiro slo ballen i tverrligger. Kom seg i flere gode posisjoner, men uten at det ble noe særlig ut av det.

Marcus Rashford – 7,5 (ut mot Martial 86)
Hele tiden en trussel i bakrom, da United med mange løp truet og utnyttet bakrommet Villa etterlot seg. Kunne scoret tidlig, kunne fått målgivende til Sabitzer og også et godt løp og smart, tidlig skudd før Brunos 1-0-mål. Det eneste som trakk ned var at United nok burde klart å utnytte bakrommet enda mer, og et feilvalg da Sabitzer vant ballen høyt og United stormet i overtall mot Villas mål.

Fred (inn for Eriksen 76), Antony (inn for Sancho 76), Anthony Martial (inn for Rashford 86) og Harry Maguire (inn for Sabitzer 86) spilte for kort tid til å få karakter.